Sal!;* si numele meu e anca si am 22 ani.Nu cred ca ii vreo sansa sa ramai insarcinata daca nu a ejaculat in tine, lichidul preejaculator nu are nici o legatura din cate stiu eu cu faptul ca o sa ramai insarcinata.Ai dreptate sa zici ca nu mai vrei, dar se va intampla vreodata, si pe viitor daca faci neprotejat spalate dupa fiecare act sexual cu sapun inauntru eu fac asta de 2 ani si nu mi s-a intamplat nimic pana acum de gen sarcina, deoarece sapunul omoara spermatozoizii dar nu a ejaculat niciodata in mine, mai bine sa fim precauti. poooooop
Lichid preejaculator, prin numele lui se intelege ca vine inainte de ejaculare... daca el doar te-a penetrat doua minute nu a avut timp de prea multa activitate in "interior". Deci nu ai de ce sa-ti faci griji, singura ta grija poate fi ca nu e bun pentru tine daca nu e in stare sa te penetreze incat sa nu te doara, el stiind ca esti si virgina.
Stai linistita nu e niciun risc.
P.s. matusa mi-a si-a pierdut virginitatea la 28 de ani deci nu e nici o rusine ba chiar ai procedat corect
Pai...nu cred ca exista posibilitatea asta. ca sa te calmezi poti sa-ti faci un test de sarcina peste cateva zile si o sa te convingi. si felicitari pentru performanta! nici nu te cunosc dar m-ai facut sa te apreciez.
HappynewCenusa întreabă: