Hai ma vampire diarie.Copii nesabuiti.Voi vreti dragoste dar vreti barbati prosti si romantici. Pune mana si mergi de acum inainte, ca sa nu mai ramai in urma.Eu nici nu ma uitam la tine, printesa barbie ce esti
Greseala este a lui si cred ca nu s-a mai vazut de mult cu prietenul lui si vroia sa vorbeasca cu el. O parte din vina este si a ta pentru ca te-ai dus cu masina cu acel baiat si pe iubitul tau l-a deranjat foarte tare.
E nesimtit si isi bate joc de tine. Daca ai iesit cu el, trebuia sa stea cu tine.
O fi avut el senzatia ca nu l-ai bagat in seama si a vrut sa se razbune!
A fost nesimtit cu totul.Si-a trimis varul sa va ia si tot pe el l-a trimis cu voi la magazin. Poate doar a vrut sa para mare "smardoi" in fata prietenului sau.O sa vina tot el cu coada intre picioare la tinee daca o sa vada ca nu-l bagi in seama!
Te pup!:*
Sper sa vina..si eu te pup :* si multumesc
N-ai pentru ce!:*:*
Vezi tu aici intervine orgoliul masculin care il impiedica sa isi recunoasca greseala si anume ca te-a ignorat. Totusi poate ca nici tu nu i-ai acordat prea multa atentie si asa a intrervenit aceasta situatie. Bine inteles ca ceea ce i-a spus colegul lui este interpretabil "Ba frate s-a urcat in masina la unu" Bineinteles ca lui nu i-a picat bine sa auda asta. Ar trebui sa vorbesti cu vecinul tau sa va intalniti toti trei si sa lamuriti situatia. Daca el chiar da semne ca nu mai vrea sa continue inseamna ca asta vrea. Da-i o pauza cel putin pentru o perioada, cat sa vada cat de rau ii este fara tine si apoi o sa se intoarca la tine. Din moment ce nu a scos relatia asta inseamna ca te iubeste, asa ca aveti o discutie serioasa pe tema asta si lamuriti situatia. nu uita funda
Pai despartete de el si vezi dupa aia ce face daca se intoarce inseamna ca ii pare rau daca nu se intoarce ai facut cel mai bun lucru ca te-ai despartit de el
Buna! Poate el totusi tine la tine, dar ceva il retinea sa faca primul pas. Poate ii era rusine de prietena ta si intai ar fi trebuit sa ii spui si tu de ce ai reactionat asa. Sau poate el doar a vrut sa isi bata joc de tine, dar din moment ce nu a scos ''dintr-o relatie'' ceva il leaga de tine.
Pai prin prietena mea l-am cunoscut pe el.ei se cunosc de mai mult timp de cat mine
Nu te-ai gandit caci poate el tine si la prietena ta si nu poate sa isi arate dragostea fata de ea deoarece ea are prieten?
Ce ma sunteti scosi din happy tree friends? Ce rusine? Ce modestie? Daca ii place de tine vorbeste cu tine. Dragoste cu sila nu exista.PA
M-am gandit..si nu stiu ce sa cred.