| 354 a întrebat:

Dupa parerea voastra, dupa ce ati primit ceva in viata bun in sfarsit dupa atata timp, nu va este frica sa nu pierdeti? Aici ma refer la dragoste, dupa ce ati intalnit ceea ce cautati de foarte mult timp, nu va este teama ca de la atata fericire iar sa ai de suferit? Mi-a dat Dumnezeu in ultimul timp numai lucruri bune si mi-e tare frica sa nu le pierd, de aceea am pus aceasta intrebare.

5 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Da., de asta imi este si mie cel mai mult teama! totul pare un vis, si se poate prabusi la fel de repede cum a si inceput straight face. nu putem face nimic, tot ceea ce putem face, este sa luptam, sa fim ambitiosi, sa ne dorim intotdeauna tot cei mai bun de la viata! doar asa putem inainta si putem avea convingerea si vom primi credinta ca acel "lucru" va fi pentru totdeauna. cand il ai ti-e teama sa nu-l pierzi, cand nu-l ai ti-e teama ca poate nu o sa ai parte de asa ceva niciodata! totul e doar, o teama! asta e viata, asta e cursul ei, intalnesti sau nu, iti distrugi viata de la o varsta frageda sau nu, totul depinde de tine! cum gandesti, cum percepi, cum privesti lucrurile in ansamblu! nu-ti fie teama, mergi inainte si considera daca acel lucru il vei pierde, este pentru ca nu a fost pentru tine! vei simti odata pacea in inima ta cand totul sa nu dispara, este atunci cand cel de langa tine te va face sa te simti complet in siguranta si iti va oferi doar fericirea de care ai tu nevoie! acela este pentru tine. orice om merita sa fie fericit, dar nu fa nimic necugetat. gandeste, inima sa-si pastreze locul ei la fel si creierul. nu le schimba atributiile, nu ii inlocui unu cu altul. fi fericita fara teama in inima ta! happy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ba da, dupa ce am suferit pentru cineva care nu merita, nu m-am mai implicat deloc in relatii. Acum, sunt cu cineva la care tin foarte mult, si sunt momente in care ne certam si ma fac sa nu mai am incredere in el, si toate astea ma fac sa imi fie frica, sa nu il pierd, sa nu sufar. E cel mai urat lucru sa te desparti de cineva la care tii enorm de mult, ca toate lucrurile sa iti aminteasca de el, sa simti ca te doare inima, si la propriu, sunt unele lucruri cu care m-a dezamagit, si pur si simplu simt ceva inauntru, si incep sa plang..Asta e cel mai aiurea, ca se va sfarsi, ca nimic nu e pentru totdeauna. straight face

| XxBlueRosexX a răspuns:

Eu mi-am intalnit adevarat dragoste cara a fost cel mai bun si frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata dar din pacate l-am pierdut si sufar deoarace a fost prima data in viata cand m-am INDRAGOSTIT...deci din nou sufar plang iar sufar si iar plang in fiecare zi si searasad

| Alexandru_Bucur_1993 a răspuns:

Daca ai incredere in tine si credinta in Dumnezeu nu ai cum sa le pierzi, doar daca nu cumva faci tu ceva necugetat

| Mao a răspuns (pentru Alexandru_Bucur_1993):

Ceva necugetat face orișicine, mereu, în fiecare zi. Lucrurile rele la persoane bune nu vin ca o pedeapsă, ci ca un test, o încercare. Dumnezeu vrea să vadă dacă ești îndeajuns de credincios încât să nu renunți la speranță și la ideea că totul va fi bine. Nimic mai mult.
Viața e ca o balanță. După o perioadă bună, mereu va urma o perioadă proastă, nu poți schimba asta. Nu poți trăi mereu cu teama că totul se va termina, la ce te ajută? Bucură-te de momentele fericite cât mai poți, savurează-le, memorează-le, să nu le pierzi.