| Constanteanca a întrebat:

Este cam 2 noaptea si ma roade un gand : daca toata viata mea barbatii pe care ii voi cunoaste vor vrea doar sex de la mine?
Recunosc, sunt o tipa destul de dezinhibata cand vine vorba despre sex si nu-s genul de femeie careia ii trebuie 3 intalniri pentru primul sarut, 5 pentru o atingere nu stiu unde si tot asa. Daca-mi place baiatul/barbatul n-am nici o problema sa fac asta relativ repede. Sa fie acest lucru gresit? Nu stiu, observand "relatiile" avute pana acum parca tot ce-am avut de oferit a fost doar sexul. Si doar atat mi-a fost "cerut". Nici un barbat nu cred ca a tinut la mine pe bune, sau sa vrea sa tina la mine. Urata nu-s, pe bune, proasta nici atat.
Sa-i sperie oare faptul ca " le cad prea repede in plasa"? Un barbat chiar vrea ca femeia sa se lase cucerita mai greu? Asta sa fie greseala pe care o fac?
Sunt chiar curioasa de eventualele raspunsuri. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Probabil dai semnale false.
Un bărbat nu vrea neapărat ca femeia să se lase cucerită mai greu, dar nici nu va dori să aibă o relație (alta decât sexuală) cu o astfel de femeie. Probabil în subconștient se gândește că, așa cum a reușit el de ușor să te aibă, la fel ar putea să se întâmple și cu un altul, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Bărbații se tem foarte mult să nu fie „înșelați", deși ei exact asta fac, toată viața. (mă rog, nu toți și uneori, nu tot timpul, dar cam asta e ideea).
În plus, ca să treacă la alt nivel, o relație are nevoie de ceva timp, timp în care partenerii să se descopere reciproc, să afle detalii unul despre celălalt. Dar dacă fata cedează „din prima" (sau a doua, mă rog, știi tu mai bine) - când să mai aibă ei timp să ajungă la acel nivel?
Ai văzut „Sex & the city"? cam așa e și cu tine: încă nu a apărut Mr. Right. tongue
Sper că m-ai priceput și te ajută.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da ce ar vrea un baiat de la tine, cand adaugati intrebari ganditi rational, daca un baiat sta cu o fata sta ca nu are cf singur sau ce, asta e viata sex vs banii asa va vi mereu masclul plateste pentru sex

| neutrino a răspuns:

Partial adevarat. Vor mai dori sa cresti si plozii, sa faci de mancare, sa faci curatenie peste tot, sa mergi la piata, sa ai insa si un serviciu...Si totul pleaca de la sex, si nu de la ochii tai frumosi.

| NnDWtf a răspuns:

Un barbat chiar vrea ca femeia sa se lase cucerita mai greu? Asta sa fie greseala pe care o fac?

Pai daca tu te arzi cu baietii din primele 2-3 zile, care mai e farmecul? Ne iei toata distractia. Stii cu ce pot sa-ti compar ce faci tu?
Uite:
E ca si cum ai avea un penalty la un meci de fotbal, tu dai gol dar portarul e orb si legat de bara din stanga. Cum e? Te mai bucuri de golu' ala? Nu pentru ca orice retard il putea da.
Asa si cu pasarica, te mai bucuri de ea daca te-ai trezit cu ea pe tine? Da, o saptamana.

| FlashDNY a răspuns:

Poate fi si asta o cauza, multi barbati adora putina provocare cand vine vorba de cucerirea unei femei, faptul ca pana acum nu ai reusit sa ai o relatie de termen lung poate fi si din cauza ca nu v-a potriveati, sfatul meu e ca intai sa va cunoasteti mai bine inainte de a trece mai departe in relatie happy

| Makaveli13 a răspuns:

Esti buna, e nevoie de femei/fete ca tinewinking. "semiprostiutate"

| Constanteanca explică (pentru Makaveli13):

Te asigur ca "semiprostiutata" nu-s, si nici total. Nici semiprostituata, daca asta ai vrut sa zici. happy n-am facut niciodata nimic cu persoane pe care nu le-am placut. Am tinut, mai mult sau mai putin, la fiecare. Si nu-ti imagina ca numarul "masculilor feroce" care au fost in viata mea este astronomic.

Deci ce spui? Ar trebui sa astept vreo 10 intalniri sau vreo 6 luni pentru a face sex cu el? Indiferent care ar fi el?
Nu, chiar intreb pe bune, ironia deja s-a dus la culcare.

| Makaveli13 a răspuns (pentru Constanteanca):

-heii buna
-buna
-o imi dai si mie nr tau de telefon?
-desigur
...
-cate prezervative iau?
-cate are
Daca asa e dialogul da esti prea proasta ca sa traiesti.

| Constanteanca explică (pentru Makaveli13):

Lasa dragule ca esti tu destept si pentru mine.