Cu toata dragostea pe care i-o porti,cere-i o pauza de doua saptamani.
Stati putin separat,lasa-l sa constientizeze ce loc si ce rol joci tu in viata lui.
Doua saptamani in care sa nu comunicati deloc,nici telefon,nici conversatii,nimic,ca si cum te-ar fi inghitit pamantul!
Daca te iubeste,va veti regasi dupa doua saptamani mai fericiti,mai puternici si mai constienti de dragostea voastra.
Daca nu exista dragoste sau s-a stins,aceste doua saptamani vor fi anticamera despartirii si, daca lucrurile s-au inrautatit atat de mult, nu are sens sa continuati, e mai bine s-o finalizati cat mai puteti sa fiti macar amici...
E doar un sfat, il aplici daca vrei.
Cineva spunea că "dragostea adolescentina este ca dragostea unui căţeluş; mai târziu amândoi vor avea o viaţa de câine." Şi are dreptate, deoarece dragostea este în natura ei matură.
Un om îşi face prieten o persoană de sex opus numai atunci când este pregătit din toate punctele de vedere să se căsătorească. Şi lucrul acesta se face de la vârsta de 25 de ani în sus.
Voi doi aţi convieţuit pe baza sentimentelor; şi când acestea au dispărut v-aţi trezit în aer. Sentimentele sunt ca un abur ca o ceaţă: cum vin tot aşa de repede dispar. Ele sunt bune; dar nu e bine ca omul să ia decizii (nici bune nici rele) în viaţa pe baza lor. Şi greşeala aceasta o fac cei mai mulţi tineri dar şi adulţi.
Şi pentru că sunt un om temător de Dumnezeu, nu îi pot îndemna pe oameni să trăiască altfel. Dacă un părinte nu vrea răul copilului său, cu cât mai mult că Dumnezeu a murit pentru noi, copii Săi.
Dacă nu ai făcut lucrul acesta până acum, şi dacă vrei ca să ai parte de fericire în viaţă, atunci să ştii că este timpul să te pleci pe genunchi cu hotărârea de a trăi viaţa în ascultare de Tatăl ceresc.
Iti bate apropo ca se plictiseste, in legatura cu ce? Iesiti si voi in oras, faceti si voi cate-o excursie undeva, alungati monotonia, nu ai stai inchisi in casa.Seara incearca sa porti ceva sexy, sa-l exciti, sunteti destul de tineri si sunt atatea jocuri sexuale de pus in practica, succes!
Si ce e anormal in asta? Normal ca dragostea nu mai e asa de mare, ce cuplu ai vazut tu sa se iubeasca ca la inceput? Eu nu inteleg cum de oamenii pot fi atat de cretini incat sa fie socati dupa ce intr-o relatie intervine rutina si monotonia. Abia dupa ce trece iubirea de la inceput iti dai seama daca te potrivesti sau nu cu partenerul tau.
Ana ai rabdare cu el poate aveti nevoie de putin timp departe unul de alyul dar nu prea mult in orice relatie intervine monotonia si eu trec prin acelasi lucru ai rabdare nu e vb ca nu te mai iubeste dar noi baieti ne mai si speriem cate odata (gen vai doamne sunt aproape insurat )
Ai rabdare si cand il vezi dispus sa vorbeasca cu tine il poti intreba ce se intampla si daca merita sa salvati relatia. Eu locuiesc de 2 ani cu iubtul meu... avem si noi momente nasoale, dar facem in asa fel incat sa ne simtim bine amandoi tot timpul. Daca ne plictisim iesim in oras, sau la plimbare. Conteaza foarte mult sa vorbesti si sa spui ce te doare..si binenteles respectivul sa faca efortul sa te inteleaga.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: