| jose1234 a întrebat:

Bună seara. Este vorba de punctul culminant al prietenei mele. Atunci când simte începutul orgasmului, nu mai rezistă și ne oprim. Prin urmare ca să zic așa, nu se poate termina. Ce am putea face? Efectiv nu mă lasă să continui, nu rezistă. Spune că se încordeaza pentru că e o senzație prea puternică și aia e. Mulțumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Sfatul meu este sa continuați la fel, durează pana se obișnuiește cu ce se întâmpla și poate sa lase tot și sa aibă orgasm. Sincer nu te îngrijora și urmează ce vrea ea, faptul ca esti curios și vrei asta pentru ea ii perfect.

O sa dureze un timp, dar o sa merite când o sa se întâmple. Discuta cu ea și fii sigur ca asculti ce vrea și totul o sa fie bine.
Sper sa te ajute.

| darrio2007 a răspuns:

Prima oara e mai greu. Apoi se obisnuieste. Spune-i sa reziste asa cum poate. Apoi nu vei mai scapa de ea.

| Adry05 a răspuns:

Cum adică nu mai rezistă că nu pricep laughing)) de ce te-ai opri când e mai bine lol

| mihai69 a răspuns:

Mergi mai departe. Trebuie să mai reziste doar puțin, apoi va simți "explozia".
PS dacă simte ca o senzație de urinare, înseamnă că ai baftă - e capabilă de squirt (ejaculare feminină). Spune-i să nu se inhibe, să-i dea drumul. Evident, vă luați măsuri de protecție - un prosop de plajă gros care va merge direct la spălat pe urmă.

| Willis a răspuns:

Atunci când simte că se apropie orgasmul, să fie la fel de relaxată și fără emoții, să continue mișcările, și vă avea orgasm ca orice fată normală.