Ai putea face o faza E doar o idee...ai putea sa vb cu fata sa te machieze putin pe fata, ca si cum ai fi putin vanat, camasa/bluza putin rupta...sa veniti amandoi acasa, iar ea sa-i povesteasca tatalui ei (cand nu e beat) ca mergea linistita pe strada cand s-au luat 2 baieti mai matahale de ea, vrand sa o sarute etc etc cand ai aparut tu, din intamplare, i-ai luat la bataie, ai salvat-o si ai adus-o, poate poate isi schimba parerea fata de tine. e doar o idee, nimic mai mult. multa bafta cu fata
Sigur. relatia nu depinde de parintii vostrii ci de voi! o solutie ar fi sa o luati putin mai incet o vreme. se obisnuieste el... in plus, atata timp cat ii permite sa te mai vada, e ok. se poate si mai rau. ai putea sa-i spui prietenei tale sa o roage pe maica-sa sa vorbeasca cu el si sa-i spuna ce fel de baiat esti. nu incerca sa vorbesti cu el sau sa-l stresezi, o sa fie si mai rau. lasa-l in pace, o sa-si dea el seama si totul va fi bine. pana la urma fericirea fiicei sale conteaza, nu?.
Asa o sa fac, ma duc mai rar la ea, o chem pe ea la mine pentru ca parintii mei nu au absolut nici o problema chiar mi-au zis ca le place cum se poarta si ca nu e ca alte fete
Va multumesc ca mi-ati dat niste sfaturi si va doresc o zi buna in continuare! Stefan
Cu mare placere! e bine ca parintii tai sunt de acord. eu va doresc multa fericire in continuare!