La 20 ani si angajata trebuie sa mai ceri voie parintilor sa duci intr-o vizita?
Sunt in aceeasi situatie ai mei nu vor sa auda de baiatul cu care sunt, dar acum cateva zile le-am spus sa nu se mai bage in viata mea si in treburile mele, ca nu imi pasa de pararea lor si daca nu mai vorbesc cu mine sa fie sanatosi, spune-le si tu asta si o sa cedeze, tu stai cu el nu ei deci e viata ta si decizia ta...succes
Buna.Esti majora, iar daca ai ajuns pana la facultate, eu sunt sigura ca te duce capul si sa iei astfel de decizii pentru tine, in ciuda dezaprobarii parintilor.Doar ai grija sa cantaresti situatia cu atentie.
Cu el și cu părinții lui să te muți nu e o idee bună.
Eu întotdeauna am mers pe ideea că e mai bine să te concentrezi pe facultate, carieră și apoi să îți întemeiezi o familie, după ce ți-ai stabilit un traseu clar. După ce ai o relație de mult timp, cunoști persoana foarte bine și ți-ai dori o familie împreună, atunci e în regulă să vă mutați împreună. Altfel, mutatul împreună îți va face mai multe probleme pe lângă lucrurile stresante pe care le ai deja cu facultatea, iar în general nu se termină cu bine.
Gândește-te bine, ia în calcul și sfatul părinților căci el vine întotdeauna din grijă și iubire și stabilește-ți prioritățile.
Am uitat sa menționez ca el locuiește singur, lucreaza la casa lui.
Asta e mai ok, dar tot e valabil ce am scris. Gândește-te bine.
Esti adult in toata firea. Parintii tai nu te pot obliga sa faci ce nu vrei.
Ia-ti viata in piept si ia propriile decizii. Sau vrei sa te tina parintii de manuta pana cand te mariti?
Du-te orice ar fi.
Esti singura la parinti? Nu de alta, dar sa calculam probabilitatea de cat de dor le va fi de tine si timpul necesar de a va accepta relatia. Daca esti singura la parinti, iti vor accepta relatia dupa un timp, ca doar esti singurul lor copil.
Si daca te muti, reactia lor va fi dezamagitoare. Dar isi vor reveni ei.
Ai 20 de ani, esti independenta.Il iubesti pe omul asta? Atunci fi cu el. Daca si ai tai te iubesc, vor intelege, explica-le ca este foarte toxic sa decizi pentru copilul tau cand este sau nu " de maritat". Pleaca o data la el sa iti faca cunostiinta cu parintii lui si arata-le alor tai ca nu glumesti.Cu parintii e " cum tii cresti, asa ii ai". Trebuie sa ii pui tu cu botul pe labe altfel se ajunge la toxicitatea asta ca la 20 de ani sa decida ei daca esti sau nu impreuna cu cineva
Sa înțeleg că al tai îl știu și nu.l plac? Daca nu.l știu poți să.l prezinți tu ălor tai mai întâi
Poate le e greu și n.au încredere.n tine că nu te.ai descurca și cu școala și cu jobul și cu prietenul tau, dar daca tu crezi că ești capabilă, poți discuta cu ei încă o dată. Nu prea sunt părinți care sa vrea raul copiilor lor. In plus sa ne amintim că ei ne schimbau de căcuța, ei ne.au învățat să mergem s-a.
Până la urmă majoritatea ne.au făcut să ne bucurăm și noi de frumusețea acestei vieți