Vad ca tot trebuie sa mă repet. Lungimea penisului este egala cu dublul vârstei, în cazul tău 42 cm
Sint rezolvari, dar trebuie sa stie si fata, apoi sa vrea sa se rezolve.
Ca idee e mai importanta grosimea unui penis, nu lungimea, asa cum multi cred, ori zic unia pe aici.
Daca prietena ta o avea vaginul slab, de acolo si ce spui tu.Asa o sa se intimple mai mereu, va avea iubiti, aia cand or vedea se retrag si nu va stii ce se intampla.
Asta pentru ca nimeni nu-i spune.Vaginul slab, slab ma refer ca elasticitate, apare din 2 motive.
-Te nasti asa
- Dupa nasterea unui copil, la unbele femei se intampla.
Rezolvare? Vaginoplastie, deci exista rezokvare, doar costa, trebuie sa ai bani sa faci interventia asta, nu mai stu dar undeva la 1-2 mii de euro.
Bine eu doar banui ca ar avea vaginul slab, poate ca ai tu scula f subtire.Tu trebuie sa stii, asta daca ai mai fost si cu alte fete.
Acum, trebuie doara sa afli care este cauza, daca cauza este ce am banuit eu, aia este singura rezolvare, alta metoda nu exista.
Din ce se pare la femei sunt rezolvari mai pentru orice, si la sini si la vagin, totul se rezolva.
Incredibil ce ageamii ti-au raspuns pana acum. Fata are probabil o comformatie normala, iar dimensiunea ta este buna. Dar. Vaginul nu strange ca mana. Mana e tare, si poate sa stranga cat vrei de tare. Cand facem sex, facem cu femeia, nu doar cu vaginul ei; te bucuri de tot corpul ei, iar cu timpul miscarea aia in vagin o sa iti placa din ce in ce mai mult, ai sa ii prinzi gustul.
Abia la aproape 20 cm simte un bărbat ceva cu prietena ta și nu e din cauză că a avut altul cu penis mai mare, așa este de adâncă prietena ta.
În poziția misionar la aproape 20 cm nu intră tot penisul și se simte cum nu mai intră.
Face orgasme unul după altul o femeie ca prietena ta dacă face sex cu ce am spus eu.
Face 4 - 5 orgasme în 40 - 60 de minute.
Uite că abia am găsit ce trebuie să aibă un bărbat pentru prietena ta.
Exact ce vezi în poza asta e ce îi trebuie prietenei tale și lungime și grosime să aibă un bărbat.
https://fantezie.ro/userfiles/productlargeimages/product_22305.jpg
Daca ea a avut toata parcarea cu km ce sa faca cu una ca a ta schimbo ca vei da in gol mereu.