Wtf? De ce? Dacă ești în perioada infertilă e 0 risc de sarcină. Coitus întrerupt e inutil dacă porți prezervativ. Momentan metoda calendarului și prezervativul sunt cele mai sigure metode, și chiar ar trebuie folosite seperat.
Oh doamne e mega exagerat, doar prezervativ verificat la sfârșit e mai mult decât suficient.
de metodele celălalte nici nu mai zic la cât sunteți de panicați )
Pai si crezi ca e posibila o sarcina cu toate astea? Ca eu sunt mai panicata asa?
100000000% nu, vreo 98% șanse să nu rămâi ai și doar folosind corect prezervativ... vă luați toată plăcerea la cum o faceți voi
Iti multumesc pentru raspuns! Eu sunt destul de panicata dupa ce o fac si asa, sunt majora, insa nu-mi doresc un copil, de aceea ma protejez asa.
știu da nu e normal nici așa. gândește-te că trebuie să ajungă spermă să rămâi însărcinată, cu un prezervativ intact cum crezi că poate să ajungă? îl chinui pe el mult așa cu scosu...
Iti multumesc extrem de mult ca ai avut rabdare sa mi explici!
Nu ai pentru ce, cu tot dragu, nu mai fiți așa panicați, prudenți și e suficient. E păcat să nu te bucuri de ce e frumos din cauza fricii.
Da, totuși metoda coitului întrerupt e foarte riscantă, așa că sfatul meu ar fi să nu o folosiți. Cel mai bine să e să folosești metoda calendarului și prezervativul, la contraceptională nu te sfătuiesc să apelez, decât la pastila de a doua zi, în cazuri extreme, când ești sigură că a ejaculat în vagin când erai în perioada fertilă.
Multumesc! Eu insa ma refeream ca le folosesc pe toate 3 in acelasi timp, in niciun caz separat!
Iti multumesc! Dar imi place sa fiu sigura, mai bine asa decat sa fiu ingrijorata dupa!
Daca ai ciclul menstrual REGULAT asa cum ai afirmat in intrebarea ta, in acel caz cele circa 5-6 zile apartinatoare de PERIOADA FERTILA, se stabilesc/determina cu o acuratete de peste 95-98%.
Eventual in timpul celor 5-6 zile fertile, ar avea o anumita logica ''rationala'' sa folositi o protectie contraceptiva atat de stricta :
acum 40 minute | Andreeastefi21 explică (pentru Intum) :
Multumesc! Eu insa ma refeream ca le folosesc pe toate 3 in acelasi timp, in niciun caz separat!
Se poate aprecia si considera ca este cu totul exagerat sa folositi o asemenea protectie si in timpul zilelor care sunt sigur INFERTILE in fiecare ciclu menstrual. Multa sanatate!
Wtf? De ce? Dacă ești în perioada infertilă e 0 risc de sarcină. Coitus întrerupt e inutil dacă porți prezervativ. Momentan metoda calendarului și prezervativul sunt cele mai sigure metode, și chiar ar trebuie folosite seperat.
Mutubal întreabă: