| Noname1465 a întrebat:

Buna seara.Eu m-am certat cu fostul prieten pe motiv ca ma cauta doar atunci cand are nevoie de mine si ca eu nu-l caut deloc.El a vorbit cu prietena mea cea mai buna :Oare unde sa mergem la o tigara sa nu stam afara in frig si prietena mea i-a zis ca ea vine la mine si daca vrea sa vina si el si i-a zis ceva de genu nu vin ca aia nu ma lasa in pace.Si dupa aia m-a rugat prietena mea sa vina el la mine(el trebuia sa-i dea ceva).Si el tot o suna pe prietena mea si ii tot zicea:Hai nu mai vii odata, am stiut ca asa faci...si a sunat-o de vreo 6 ori in 15 minute ..Prietena mea a zis ca eu mai am ceva de facut dar du-te tu inainte si a zis ca el nu vine ca eel nu se autoinvita.Si cand a venit la mine se tot baga in seama, dar nu ii dadeam importanta ca si cum eram numai eu cu prietena mea, desi tin la el.De ce face faze de genul asta?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa dar ai grija ca de aici se poate infiripa ceva intre ei daca nu faci nimic in privinta asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca lui ii place de prietena ta. Clar! Ea desi iti este loiala si poate nu simte nimic pentru el, trebuia sa stea in banca ei de la inceput. Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el, ori puneti punct ori revirgorati putin relatia asta care in prezent e cale lunga, moarte sigura...

| Noname1465 explică (pentru anonim_4396):

Nu ii place de prietena mea, noi ne-am cunoscut tot prin intermediul ei, sunt prieteni vechi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-i spui deja "fostul ", atunci mergi mai departe!

| Noname1465 explică (pentru anonim_4396):

Dar nu pot trece asa usor peste 3 anistraight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Noname1465):

Dar nimeni nu spune ca e usor!