| Uitdetine5 a întrebat:

Buna seara.
Eu ma intilnesc cu prietenul meu 5 luni de zile +2 de despartire.
La mijlocul lunii aprilie iar ne-am impacat si ne simtim bine.
Eu inca nu sunt gata de atingeri care imi provoaca discomfort dar nu pot sa-i spun, cum sa-i spun despre asta?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar in primul rand au trecut deja 5 luni de zile, faptul ca iti mai pune mana pe sani sau pe fund sau te saruta pasional este absolut normal intr-o relatie.
Daca nu simti sa faci acelasi lucru sau nu iti place, atunci nu esti atrasa de el fizic si asta va duce la despartire.
Daca te-ai despartit de 2 ori de el sau el de tine sau amandoi de comun acord inseamna ca ceva nu merge bine si daca nu v-ati rezolvat problema atunci nu are rost sa va pierdeti timpul unul altuia.
In dragoste trebuie neaparat sa existe intelegere dar atractia fizica inseamna 50% din toata relatia si daca asta nu este, nu prea va merge.
Din intrebarile tale am vazut ca ai 14 ani si la varsta asta incepi sa experimentezi dragostea, insa chiar daca te mai pipaie sau chestii de genul, nu te gandi ca acum te culci cu el sau nu o sa mai fii virgina. Esti mult prea mica sa iti incepi viata sexuala, trebuie sa mai stai macar pana la 16 ani minim sa se mai dezvolte substantele in tine dar faptul ca mai experimentezi dragostea si atractia fizica, asta nu e absolut nimic anormal.
Asa ca gandeste-te bine la ce vrei tu de la el si nu ii mai pierde timpul.
Succes!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 14 ani tu te lasi pipaita de baieti?
Nu crezi ca esti prea mica pentru asa ceva?

| mihai69 a răspuns:

Simplu: „Te rog să te potolești sau ne despărțim iar! Nu suport să fiu atinsă (acolo) și gata. Dacă nu îți convine, n-am ce face. Mai bine ne separăm ca să nu mai mă chinui."

| MihaiNicu23 a răspuns:

Simplu, direct si la obiect.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă ești prea mica de vârstă, poți sa ii spui chiar asta, consideri ca ești prea mica pentru atingeri momentan. Dacă motivul este ca nu ești pregătită din cauza pauzei pe care a ți avut-o la fel ii spui sa o luați mai ușor. Motivul real care este?

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai trebuie sa i spui ferm ca nu ti face placere sa te atinga in modul acela si gata. Nu trebuie sa permiti nimanui sa faca ceva impotriva vointei tale fie el si prietenul tau. Trebuie sa fie de comun acord. Nu ti fie teama sa zici ca e prea devreme pentru tine pentru genul asta de apropiere fizica.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru HazelEyes77):

Ai dat un răspuns complet.

| HazelEyes77 a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Merci frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu suporti sa te atinga inseamna ca nu te atrage fizic...si atunci nu mai are rost sa ramai cu el! va pierdeti timpul amandoi!

| munteanuionvictor a răspuns:

Câți ani ai? Dacă nu suporți să te atingă, nu ești obligată să-i permiți. În general în viață nu trebuie să înduri ceva ce nu-ți convine. Orice om are dreptul să-și caute fericirea.

Răspuns utilizator avertizat