| Nicusor_Dragut_N_1999 a întrebat:

Buna seara, eu si iubita mea am facut dragoste pe 9 august,bineînțeles protejat, dar bănuiesc sau cred ca a scăpat putin pe lângă, nu înăuntru, afara pe lângă...Sau sa zic chiar pe ea.
Ieri pe 20 trebuia sa-i vina menstruatia, dar a întârziat o zi.
Ce șanse sunt sa fie gravidă? Simptome nu are, dar nici durerea de stomac care trebuia inainte de menstruatie nu a venit. Ce e de facut?(test de sarcina nu vrea)

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sansa de sarcina, atata vreme cat partida sexuala a fost protejata.
Intarzierea menstrei de 1-3 zile, este perfect normala. Tuturor ni se poate intampla, fara motiv, la un anumit moment.

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu poate fi gravida.

| BogdanValentin96 a răspuns:

Salut, stai frate linistit..sigur nu e nimic, menstruatia nu trebuie neaparat sa fie regulata. Din ce spui tu, sansele sa ramana gravida sunt 0. DAR in caz de ceva si spune ca a ramas, trebuie sa ai un MARE semn de intrebare.
Salutare :*

| Petcu_Constantin_1980 a răspuns:

Fratioare, e nasol! Eu zic ca e cazul sa te gindesti la ce nume sa pui copilului!

| StoranBianca1999 a răspuns:

Bună, pai șansele ca ea sa fie gravidă sunt foarte mici crede-mă... Sunt fata iar menstruația îți poate veni cu câteva zile chiar și o săptămână mai târziu dar și mai devreme. Mie sincer o data la 2 3 luni mi se schimba data. Deci nu te îngrijora. Dacă chiar vrei sa fii sigur, poate sa cumpere un test de sarcina. Sper sa te-am ajutathappy