| Ioana_Emanuel_1995 a întrebat:

Buna seara.Eu si sotul meu am facut sex protejat. Dupa 2 ore am facut din nou neprotejat.el nu a facut pipi dupa primul contact.e posibil sa fii ramas insarcinata daca al 2 lea contact a fost neprotejat dar el nu a ejaculat in. mine? Vreau sa stiu daca ia ramas ceva acolo de la primul contact?
E posibil sa fii ramas ceva acolo ?????

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

DA, acesta este raspunsul corect. Sperma vascoasa, lipicioasa si aderenta care ramane in uretra dupa ejaculare, dupa trecerea a 10-15 minute intra intr-un proces lent de fluidizare, devenind din ce in ce mai lichida si in urmtoarea perioada de 2, 3 chiar 4 ore de dupa ejaculare, incepe sa se scurga/prelinga din penis in mod asemanator lichidului preejaculator. Bineinteles daca intre timp barbatul nu urineaza. Daca in acel moment ai fost intruna dintre cele 3-4 zile ale perioadei fertile a actualului ciclu menstrual, atunci posibilitatea de a se putea forma o sarcina este chiar foarte mare fiindca in timpul celui de-al 2-lea contact sexual in mod absolut sigur din penis s-a prelins/scurs in vagin o cantitate ''suficienta''de sperma din cea ramasa in uretra. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Da este posibil sa fi rămas gravidă, dacă erai în perioada fertila.

| sofisis a răspuns:

Da, este foarte posibil.

| Golyat18 a răspuns:

Probabil mai bine l-ai intreba pe el cat de bine s-a curatat.

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Daca sunteti casatoriti inseamna ca aveti peste 18. Si daca ramai gravida. Nu mori. Nu esti minora. Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Se poate, mai ales daca nu v-ati protejat. A ramas pe canal. Depinde si de perioada ovulatiei. Fa un test barza la 2 saptamani dupa contact si fii fara grija atunci