Draga @Cosmin13456 afla ca informatia ta este complet gresita.
Numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani a fost de 4, 17 milioane, la 1 ianuarie 2018 Numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, care aveau domiciliul în România, a fost de 4, 176 milioane, la 1 ianuarie 2018, în scădere cu 37.900 comparativ cu anul anterior, potrivit unui comunicat al Institutul Naţional de Statistică, remis cu prilejul zilei de 1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului. 30 mai, 2018 | Agerpres Conform datelor INS, ponderea populaţiei cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani în totalul populaţiei (din Romania) după domiciliu a fost, la 1 ianuarie 2018, de 18, 8%, în scădere faţă de anii anteriori.
Proporţia băieţilor în segmentul de populaţie de 0-18 ani a fost, în ultimii ani, superioară comparativ cu cea a fetelor de aceeaşi vârstă (51, 4%); raportul de masculinitate a fost de 1.057 băieţi la 1000 fete.
https://www.economica.net/......54388.html
Cât % sunt singure și cât % sunt luate?
După statistica mea as zice ca sunt 60% luate iar 40% sunt singure. Și ia în calcul ca nu toate își doresc relație. Ma refer la alea singure. Dacă nu e asa, oricând poți reveni cu alta părere.
Toate sunt luate
Exact la fel patesc si eu. Pe toate retelele sociale toate fetele au relatie si in viata reala la fel, cupluri la tot pasul. Nu am vazut nicio fata single. Nici macar una.
"Problema" e la tine nu la numarul femeilor
Cauta FaraSens Tv pe Youtube si apucate de treaba.
Iesi si abordeaza 3, 14zde pe strada nu pe Facebook
In cel mai bun caz se uita urat la tine si pleaca...
anonim_4396 întreabă:
theforceofgood întreabă: