| cocoadry a întrebat:

Buna seara fetelor... sper sa ma lamuriti putin. mi-a intarziat menstruatia 5 zile, am facut teste de sarcina si au iesit negative. am fost si la ginecolog, dar s-a comportat foarte urat cu mine cu toate ca i-am spus problema mea, mi-a zis intr-adevar ca as putea avea un mic chist, in rest nimic. pana la urma ar trebui sa-mi fac probleme in privinta unei sarcini?

Răspuns Câştigător
| erika a răspuns:

Nu cred sa fie vorba despre o sarcina. poate iti intarzie doar. aceaste intarziere(din cate am auzit eu)se datoreaza si stresului in exces. cat despre medic. e probabil sa aiba si el dreptate, dar nu sunt de acord k s`a purtat urat cu tine. in toate cabinetele de ginecologie(sau in orice cabinet)trebuie sa ti se vorbeasca frumos, cu respect si pe intelesul tau. si la urma urmei e datoria medicului sa iti spuna ce problema ai dar fara sa te trateze urat.sau sa iti vorbeasca uratwinking.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un singur mic chist nu se trateaza, se supravegheaza. Daca ginecologul tau te trateaza urat, nu ai nici un motiv sa suporti. Reclama-l la directia sanitara si la conducerea unitatii in care lucreaza si cauta-ti un ginecolog normal, care sa te trateze asa cum trebuie.
E inca devreme sa fii sigura ca nu esti insarcinata. Mai fa-ti un test peste 4-5 zile.

| nicky a răspuns:

Daca ti-ai facut test de sarcina dupa 5 zile l-ai facut degeaba. Dupa 7-10 zile de la actul sexual se face testul de sarcina ca sa vezi daca esti insarcinata iar in ce priveste "micul chist" despre care ti-a spus medicul ca s-ar putea sa-l ai, trebuia sa-ti dea tratament pentru. ca netratate se agraveaza ca orice boala.

| Lory_2572 a răspuns:

De o sarcina nu cred ca se pune problema, insa ginecologul ti-a dat vreau tratament pentru acel chist sau doar ti-a luat banii pe consultatie? Daca e vorba de mici chisturi, sau stiintific-ovare polichistice-ar trebui sa-ti fi prescris un tratament cu anticonceptionalele care ti se potrivesc cel mai bine, ca sa-ti dizolve chisturile.Chisturile se vad doar la ecograf, ti-a facut asa ceva?

| ricky a răspuns:

Pai din punctul meu de vedere poti sta linistita pentru ca din cauza ca ai fost stresata i foarte posibil sa iti intarzie din cauza dereglarilor hormonale