Nu cred sa fie vorba despre o sarcina. poate iti intarzie doar. aceaste intarziere(din cate am auzit eu)se datoreaza si stresului in exces. cat despre medic. e probabil sa aiba si el dreptate, dar nu sunt de acord k s`a purtat urat cu tine. in toate cabinetele de ginecologie(sau in orice cabinet)trebuie sa ti se vorbeasca frumos, cu respect si pe intelesul tau. si la urma urmei e datoria medicului sa iti spuna ce problema ai dar fara sa te trateze urat.sau sa iti vorbeasca urat.
Un singur mic chist nu se trateaza, se supravegheaza. Daca ginecologul tau te trateaza urat, nu ai nici un motiv sa suporti. Reclama-l la directia sanitara si la conducerea unitatii in care lucreaza si cauta-ti un ginecolog normal, care sa te trateze asa cum trebuie.
E inca devreme sa fii sigura ca nu esti insarcinata. Mai fa-ti un test peste 4-5 zile.
Daca ti-ai facut test de sarcina dupa 5 zile l-ai facut degeaba. Dupa 7-10 zile de la actul sexual se face testul de sarcina ca sa vezi daca esti insarcinata iar in ce priveste "micul chist" despre care ti-a spus medicul ca s-ar putea sa-l ai, trebuia sa-ti dea tratament pentru. ca netratate se agraveaza ca orice boala.
De o sarcina nu cred ca se pune problema, insa ginecologul ti-a dat vreau tratament pentru acel chist sau doar ti-a luat banii pe consultatie? Daca e vorba de mici chisturi, sau stiintific-ovare polichistice-ar trebui sa-ti fi prescris un tratament cu anticonceptionalele care ti se potrivesc cel mai bine, ca sa-ti dizolve chisturile.Chisturile se vad doar la ecograf, ti-a facut asa ceva?
Pai din punctul meu de vedere poti sta linistita pentru ca din cauza ca ai fost stresata i foarte posibil sa iti intarzie din cauza dereglarilor hormonale