| Noname1465 a întrebat:

Fostul meu prieten se comporta foarte ciudat cu mine, noi inca mai umblam impreuna(nu mai suntem impreuna) dar tot umblam cateodata.Noi avem prieteni comuni si e normal sa iesim afara dar nu inteleg de ce el face comentarii rautacioase si imi tot da replici care sa ma inchida sau uneori daca ii dau ceva si nu ii dau bine sau nu ma uit la el zice ca ii le dau ca la un gunoi.Noi ne certam foarte mult,suntem totimpul in contradictoriu, niciodata nu cadem de acord, dar niciunul din noi nu se supara.El mi-a zis ca nu mai simte pentru mine nimic si ca tine la mine ca la o prietena.Cu nimeni din anturaju nostru nu ii asa "rautacios" sau sa se tachineze atat.Eu inca mai tin la el, voi ce credeti el mai tine sau nu la mine?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Si el tine, dar nu-l prea duce capul sa-i arate ce trebuie sa faca.

3 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Da, îți dai seama că sentimentele sunt la fel. Lasă ca relația asta să decurgă așa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti garantez ca DA.De cele mai multe ori, cei care se tachineaza, ajung sa se iubeasca enorm.Grav este ca daca nicvi unul nu incepe sau nu incearca sa spuna TE IUBESC si tachinarea continua la infinit, se ajunge la ura! O ura impletita cu iubire dar al carei final este TRAGIC, aproape 100%. Sfatul meu este sa opresti tachinarea si daca el nu are curaj, spune-i tu in fata:TE IUBESC, mergem impreuna sau ne vedem fiecare de drum.Stiu ca va durea asta, dar numai printr-un soc ajungeti unde trebuie.Mult noroc.

| stark47 a răspuns:

E o reactie normala.
dupa o despartire in care au fost implicate sentimente nu mai poti fi chiar atat de obiectiv cand vine vorba de persoana respectiva.
consider ca si el inca are sentimente pentru tine insa din moment ce v-ati despartit ii creaza un oarecare disconfort sa te vada in cercul lui de prieteni simtindute bine si restul.
din cauza asta probabil ca reactioneaza in felul acela.
dragostea se tranforma foarte rapid in ura sau in indispret,poate chiar asta sa si intamplat.
eu spun,daca tot tii la el in continuare,sa nu pui gaz pe foc dand curs unor certuri sau altceva, ci sa il lasi sa isi verse amarul care-l simte acum, poate ca si el simte ceva pentru tine, iar acele sentimente il dor acum pentru ca voi nu mai sunteti impreuna, ceea ce il indeamna sa te raneasca si el la randul lui.