| andreikr a întrebat:

Bună seara! Hai că sunt într-o situație foarte ciudată... în fine, îmi place de o fată, pentru că am fost la un prieten acasă unde erau și sora lui și fata asta, prietene bune. Acum, îmi place de prietena surorii tovarășului meu. Nu vreau să fac acum comparație ce calități / ce defecte avem fiecare. Ideea este că nu vreau să cedez și să spun ok, i-o las lui, la urma urmei în dragoste și-n război totul e permis. Dar nu vreau să-mi stric prietenia sub nicio formă. Chiar sunt curios ce-mi sugerați să fac. Chiar nu-mi trecea prin cap că o să ajung în situația asta, mai ales că tovarășul meu mă chema acasă la el, când era cu alea două, mă rog sor-sa mă pistona să vin, dar asta oricum nu vrea nimic, din câte văd. Sunt pregătit pentru orice scenariu și nu îi voi purta pică dacă va fi împreună cu ea, dar ce-mi doresc este să nu abandonez lupta așa pur și simplu, ci vreau să știu eu că am făcut tot ce trebuia făcut. Rog să veniți și voi cu experiența voastră, v-am zis, e tare ciudat ce se întâmplă rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Nu te mai agita, că oricum nu voi alegeți, oricât a-ți vrea amândoi.
Alegerea e a ei. (probabil ea a ales deja și știe cu care dintre voi vrea să fie).
Așa că, ai grijă să nu-ți strici prietenia cu tovarășul tău degeaba.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dariaenache a răspuns:

Buna siua

| Electr04321 a răspuns:

Am fost intr-o situatie foarte asemanatoare.
Fii tu, comporta te normal si frumos cu acea fata, nu incerca sa ii bagi bete in roate tovarasului tau si arata i fetei ca esti mai demn de ea.
Daca merge, ea te a ales pe tine, nu esti cu nimic de vina ca esti mai demn de ea.
Daca nu merge, macar ai incercat, nu ii de regretat nimic,
In ambele cazuri, prietenul tau nu are motive sa se supere pe tine.