Amin, Doamne Ajuta! Mai femeie, pentru ca iti spune copilu nu inseamna ca vrea sa iti spuna ca esti o copila, si eu spun uneori unor persoane foarte dragi mie "copilu" chiar daca sunt de seama cu mina sau mai mici, este un alint foarte frumos, si nu vad dc sa nu te intalnesti cu el...acum dnz ti-a dat tie sansa sa te vezi cu el...nu trebuie sa dai cu picioru pentru ca a 2 cine stie cand te mai intalnesti cu o asa sanse. Intalneste'te cu el, imbracate frumos, fi draguta si nu ii da de inteles ca iti place(LA NEBUNIE) de el...lasa'l pe el sa faca primul pas...si las-o in colo de rusine(ce faci la vara nu ma cazezi la tine ca ti-e rusine?:-W) cu rusinea mori si de foame, mori si din dragoste!:X bafta:X"casa de piatra"
Copilu' nu e o jignire, e un alint.
Si te rugam, data viitoare foloseste ce ai invata la scoala legat de ortografie si de rezumat.
LOL
intalneste-te fata cu el. au trecut atatia ani. si inca iti mai place de el si acum cand intr-un sfarsit te baga in seama nu vrei sa il vezi ca ti-e rusine :-T?!
M-ai aveai un pic si ne povesteai toata copilaria ta... s-a sti ca te-am citit intrebarea de doua ori ca s-a nu mai vii cu acuzati.
Nu stiu, faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.
Eu nu pot sa-ti spun du-te, deoarece te-am spus ca si mie a-mi place de tine.
Nu pot s-a te adaug decat o singura data...ati dai tu seama, si esti.
Daca mergea...
Nu asteptam eu atat de mult timp, cred ca antelegi ce vreau s-a spun
M-ai ramane s-a mai stric leptopul altceva ce s-ai fac
cu ancutika care e faza ca nu o stiu
Daca si dupa ceea ce s-a intamplat la cantonament cu ani in urma vrea sa va intalniti ce mai stai? Du-te sa va intalniti, nu pierde timpul degeaba. Time is money.
Din cauza intrebarilor de acest gen si a miilor de intrebari infantile (gen:ce suvite sa-mi fac, daca s-a uitat lung la mine ce inseamna, etc) ...ma intreb... ce dreacu caut eu pe aici.Hmmm.Poate ca ar fi bine ca TPU sa aiba si o sectiune:INTERZIS COPIILOR.
Ma mir cum de am citit tot dar ce sa fac. trebuie, si asa a fost ineresant. Eo zic sa te intalnesti cu el.
Pai e o alintare pentru tine, ar trebui sa fie un compliment pentru tine, daca erai simpatica pentru ce mai conta
ar trebui sa te mandresti ca esti cautata de baieti si te plac asa cum esti tusa nu uiti asta. take care si poate te ajuta raspuns meu. spune-i si tu mai baiatu mare sau cum ii zici tu