anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara iar laughing Trec direct la subiect.Am fost azi la o petrecere cu prietenii (sunt in clasa a7-a), care a avut loc la o gradina privata, in casa.Eram doar noi, in jur de 15 persoane, dansam, mancam, beam.Cand s-a inserat, am stins luminile si dansam pe intuneric.Canta Mr Saxobeat si baiatul cu care dansam e cam perverslaughing, imi tot punea mana pe fund etc etc, desi are prietena.La un moment dat am inceput sa ne sarutam (el a inceput). A durat cam 10 minute, iar cand s-a terminat melodia m-am departat de el.Pe parcursul petrecerii tot se apropia de mine, am dansat de multe ori, dar mi-e frica sa nu afle prietena lui si sa ies eu prost.Nu-l plac, suntem doar prieteni ff buni, ne-am mai sarutat si inainte dar nu avea prietena atunci.

Ce inseamna asta? Ce ar trebui sa fac? Nu stiu ce gandeste el, sau ce vrea sa faca. Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| anonimul a răspuns:

Cum naiba sal saruti 10 minute si sa mai spui dupa ca iti pare rau? daca erau vreo 4-5 sec...mai aveau scuza da asa? nu te mai stresa si spune-i ca sunteti doar prieteni si tot ce o fost o font un impulsul atmosferei de petrecere

| Shagun a răspuns:

Interesant big grin E clar ca ti-a placut si tie dar acum ce ai mai vrea sa faci? Eu zic ca a vrut sa se distreze si te-a incercat. Tu ai acceptat deci pentru el a fost o aventura. laughing Nu cred ca te va mai cauta decat daca se desparte de cealalta. big grin
Bafta :*

| OneLifeOneLove a răspuns:

Cum naiba sunteti prieteni foarte buni daca il saruti?
Asa faci cu toti prietenii tai buni?
Nu e bine atunci...

| bonduell a răspuns:

Spune-i frumos ca nu esti interesata