| MihaiRazvan4502 a întrebat:

Bună seara! Ieri am avut un contact sexual cu prietena mea și totul a fost ok, dar nu am urinat după actul sexual. După aproximativ 2 ore, am vrut sa avem un alt contact sexual, am pus prezervativul pe cap, era pus greșit, l am răsucit și am început actul sexual, dar după 1 minut m-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca trebuia sa iau altul nu, nu sa îl întorc. Exista vreun risc în situația asta? Tin sa precizez ca prietena mea are o problema hormonala si ia anticonceptionale in fiecare luna, timp de 3 saptamani. Le ia de vreo cativa ani.Va rog, am nevoie de ajutor rapid, dau funda, orice

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DorinaK a răspuns:

Uite de unde apar copii pe strazi! Daca-l face sa nu-l dea pe strazi. Il iau eu.

| MihaiRazvan4502 explică (pentru DorinaK):

Doar răspunsuri serioase, vă rog... dau funda, orice. Încetați cu prostiile astea

| DorinaK a răspuns (pentru MihaiRazvan4502):

De ce dai la... daca nu esti capabil sa intretii o familie?

| DigctikAadfgf a răspuns:

Nu exista frate niciun risc. Eu am facut sex cu 4 fete si 5 au ramas gravide, stai chill

| MihaiRazvan4502 explică (pentru DigctikAadfgf):

Pe bune? chiar am nevoie de răspunsuri serioase, pe bune acum...

| DigctikAadfgf a răspuns (pentru MihaiRazvan4502):

Glumeam frate, crede ma, iti zic din experienta mea de facut sex si neprotejat si fara anticonceptionale, nici daca vrei n o lasi gravida asa usor

| MihaiRazvan4502 explică (pentru DigctikAadfgf):

Deci nu exista risc de sarcina în situația prezentata de mine, nu? Aștept răspunsul și voi alege un câștigător. Mulțumesc

| DigctikAadfgf a răspuns (pentru MihaiRazvan4502):

La ceea ce povestesti tu ca s-a intamplat, chiar si daca n ai urinat, si adaugand si faptul ca ia anticonceptionale, as zice ca sansele sunt 0.001% sa se intample ceva nedorit, dar as merge mai degraba catre 0%.
Nu te mai panica, nu ai motive, stai linistit

| MihaiRazvan4502 explică:

Tin sa precizez ca prezervativul era Durex Extra safe. daca are vreo relevanta

| MihaiRazvan4502 explică:

Și în situația în care am urinat înainte de cel de al doilea act, ce riscuri exista? M am gândit mai bine și chiar nu mai știu dacă am urinat după primul act sau nu, dar parca sa zic ca am făcut asta