N-au disparut,draga mea,sunt langa tine,sunt printre noi,tristi si resemnati pentru ca fata aia miniona si cu suflet mare e orbita de dragostea ei fara speranta pentru un baiat fals, cu valori false...
Ti-am citit intrebarea, ti-am inteles of-ul, am citit si raspunsurile.
Acum o sa-ti si raspund, intrebarea ti-am evaluat-o cu nota 10.
Rar mi-a fost dat sa vad o fata de varsta ta atat de exacta,atat de patimasa si atat de sincer resemnata!
Ai fost si mai esti indragostita de un baiat,incapabil sa vada mai departe de aspectul tau fizic,incapabil sa inteleaga ce suflet enorm se ascunde in tine,atrasa,la randul tau,de infatisarea lui fizica!
Pentru ca ochiul alege primul,draga mea!
Nu putem umbla cu sufletele in maini ca sa inteleaga ceilalti ce se ascunde in noi,prima noastra "arma" este infatisarea.
Stii bine ca se poate naste o simpatie,o afinitate intre doi oameni,daca se plac,initial,estetic!
Pe urma depinde de fiecare,daca are intelepciunea sa descopere comorile ascunse in sufletul celuilalt sau este un superficial care se multumeste cu inca o "victima" in palmaresul personal!
Ai avut ghinionul sa incepi cu o suferinta si-o dezamagire,viata ta sentimentala.
Si vreau sa-ti subliniez ca in tot raul e si un bine!
Pentru ca intamplarea in sine si timpul care a trecut,te-au maturizat,te-au facut sa gandesti altfel si ai invatat putin sa te si aperi!
Esti teribil de tanara si ai capatat o mare lectie legata de dragoste,multi baieti sunt superficiali,stiu ca vei avea multa grija de acum incolo in mainile cui iti pui inima.
Si dezamagirea iti va trece,ca si resemnarea.
Cu natura nu te poti pune,daca esti miniona,pune-ti un pantof cu toc (si nu ca sa fii mai inalta,ci pentru ca piciorul feminin capata acea curbura fantastic de atragatoare),arunca-ti parul pe spate si zambeste din nou,curajos,vietii.
Pentru ca baietii gentilomi sunt peste tot.
Timizi,tacuti,linistiti,prieteni buni la nevoie,capabili sa-ti stea aproape la orice greutate,sa-ti ofere umarul lor sa poti plange si un buchetel de ghiocei in prag de primavara.
Ar fi cazul sa iesi din carapacea ta autoimpusa si sa mai privesti si in jur.
Tu chiar crezi ca tocilarul clasei,cu cosuri si ochelari, nu are si el o inima?
Trebuie doar sa-i accepti existenta! Mai departe se va descurca singur, cosurile ii vor trece, ochelarii isi vor fi facut datoria, iar tu vei avea langa tine un baiat cu un suflet la fel de mare ca al tau!
Incearca!
Nu renunta de la prima infrangere!
Imi permit sa-ti ofer un suport muzical pentru momentele cand scrii astfel de raspunsuri :) :
http://www.youtube.com/watch?v=y5ot-88UV-Y
Nu imi vine sa cred dar, chiar am plans cand am citit aceste randuri esti o fata/femeie fantastica
A,nu,eu sunt doar un om care te-a putut intelege, fantastica esti tu si sufletul tau enorm...
Multumesc :*..cineva trebuia sa intrebe asta odata si odata, nu?
Mi-ai stricat ziua Acum sunt toate ciudatele care ma plac si le intreb daca vor sa fie cu mine.
Dc pui problema asa? Pot spune si eu la fel. Dc toate fetele stau in limba dupa tipul de 1.80 facut la sala de bani gata si cu tenul perfect?
Sa fim seriosi, hai sa nu mai incercam sa fim sentimentali si sa ne aratam partea frumoasa a sufletului daca stim ca partea cealalta nu poate fi luminata nici cu cel mai puternic far!
Viata e trista! Obisnuieste-te, eu am facut-o!
Chiar imi pare rau ca ti-am stricat seara, nu am vrut asta... oricum sunt de acord ca majoritatea fetelor sunt in limba dupa vreun tip dinasta, dar nu toate, m-am obisnuit cu viata, multumesc de sfat
Nu au disparut deloc eu stiu sa apreciez o fata ca si tine si desi eu sunt inalt imi plac fetele mai mici de inaltime.Sunt foarte sufletist si as vrea sa-mi gasesc o fata pe masura, si urasc sa vad o fata ca plange, sau cand e bruscata de iubitul ei care se crede ''macho'' ca loveste o fata, dar e un las. Poate nu cauti unde trebuie.Iti urez succes sper sa gasesti pe cine cauti!
Multumesc:*
Bun raspuns Si pentru cunostinta voastra, fetelor, la majoritatea baietilor (cunoscuti de mine cel putin... ) le plac fetele mai scunde la inaltime (in jur de 1, 70 daca vrei si detalii ).
Bafta la cautari. sa ne tii la curent! ( nu in sensul de a ne electrocuta )
, si vei trai mult, mult timp de acum in colo
Heii, nu il judeca, este opinia lui, nu a raspuns la aceasta intrebare ca sa fie judecat
Aolo ca eu glumeam, ce sari asa cu gura!
Nu am sarit cu gura.,, imi pare rau daca asa a sunat.....am spus-o chiar calm.dar emoticoanele nu sunt destul de sugestive:_j
Pai n-am pus niciunul )))))))))))))))
Pentru ca noi baietii suntem increzatori si ambitiosi si chiar daca ne refuza cea inalta si supla stim ca tot timpul mai e cineva care ar accepta si dupa ce am gresit.
Eu nu sunt asa! Iar la intrebarea asta iti raspund cu o alte intrebari : Unde sunt fetele care de ziua lor daca aparea-i c-un buchet frumos de flori erau cele mai fericite? Unde sunt acele fete la care dragostea era pe primul loc si nu banii? Unde sunt acele fete la care le spui ca te-ai indragostit de ele si fara ele nu poti trai iar ele rad de tine? Lista ar putea continua... si toate astea le-am simtit pe pielea mea desi nu cred ca-s asa urat ba din contra, fac sport (fittnes) arat destul de bine zic eu, ma imbrac destul de bine ( problema e ca nu in haine de firme mi-a spus una) si totusi n-am avut parte de o fata de care vorbesti tu...
Poate, nici eu nu am avut parte de acest baiat despre care borbesti tu...parerea mea: poate nu observam persoanele cere ne iubesc pentru ca suntem mult prea ocupati sa alergam dupa persoane nepotrivita
Helloo! eu sunt pe TPU.
Au plecat in vacanta
Acum pe bune de ce as fi ipocrit: nu ma uit la sanii sau la fundul unei fete, ma uit daca este frum sau nu, nu ma intereseaza ca e mica de statura sau mare, ma intereseaza sa se comporte normal si desigur nu vreau sa fie la moda dar faza cu tenisii e prea de tot. iar faza cu slaba sau supla, sincer nu vreau sa fie supla (sa aiba 60-90-60) dar nici sa fie prea grasa. daca vad o fata care plange dupa mine si nu vreau sa fiu impreuna cu ea ii explic ca ar fi mai bine sa ramanem doar prieteni si gata o sa-i treaca la un moment dat. nu toti baietii sunt la fel cum ii percepeti voi
Ma bucur ca ai luat in detaliu intrebarea mea...dar, lume, nu am zis "toti baietii"..am zis "baietii" adica unii
Cum adica "faza cu tenisii e prea de tot"?
Asta am vrut sa zic si eu.dar nu aceeasi tenesi in fiecare zi..in caz ca nu era evident
Dar chiar nu am inteles ce a vrut sa zica . Adica, mai nou, fetele care nu poarta tocuri nu trebuie sa fie placute?
Eu umblu cu tenesi in fiecare zi (nu cu aceiasi, evident, cum ai zis tu). De ce as purta tocuri daca nu imi plac? Nu sunt genul meu. Acum gata, trebuie sa fim criticate si ca nu purtam tocuri? .
Esti de-a mea..si eu am aceeasi parere
Vroia sa spuna: "90-60-90'" si eu am facut greseala asta odata
Oricum ceea ce zici tu se rezuma la 90% dintre baieti. cunosc foarte multe specimene din-astea
Probabil ca ai patit-o recent cu vreunul. Nu dispera. Din ce ai descris tu acolo imi dau seama ca vorbesti de baietii din generatia 1993-1997, din care marea majoritate din cauza varstei nu sunt suficient de maturi sa-ti ofere tot ce ai cerut, nu sunt destul de cizelati, nu sunt inca suficient de barbati. Multi dintre ei nu vor fi vreodata.
Apropo de cavaleri, viziunea ta si a multora despre ei este deformata de mass-media si fimle. Nu erau nici pe-aproape atat de domni pe cum se crede. De exemplu, in timpul campaniilor cruciate acesti cavaleri nici nu se sinchiseau sa se dea jos de pe cal in cazul in care aveau nevoie sa isi faca treburile; baie faceau doar cand ploua, iar sapunul sau alte materiale igienice erau inexistente. Erau foarte brutali inclusiv cu femeile lor. Ei sunt recunoscuti pentru onoarea si cuvantul lor, nu pentru finetea lor cu femeile. Ca un cavaler sa-si tina cuvantul nu este totdeauna bine, mai ales daca promite ca te omoara
In concluzie, barbatii n-au fost niciodata printre cele mai gingase fiinte de pe pamant. Acum sunt chiar destui emasculizati si feminizati pe strada. Doar sa arunci o privire.
Nu, nu am patit-o recent, am patit-o acum un an.dar a durat pana acum, si va mai dura..am stat mereu cu speranta ca va trece, ca este de moment, o atractie platonica pe care o simt fata de un baiat, dar nu e asa...multumesc pentru explicatie, acum nu o sa mai folosesc niciodata cuvantul "cavaler" gresit
Hehe! Stiu ce-a vrut sa spuna.Greseala cu cavalerii o fac multi. Chiar si in literatura am intalnit comparatii. "S-a purtat ca un adevarat cavaler!" No way! Adica s-a simtit un miros neplacut semn al apropierii lui si apoi acel cineva te-a insfacat cu brutalitate de san dornic de putina "distractie nevinovata"? Cu iubirea platonica e pierdere de vreme. Daca spui ca nu esti genul lui inseamna ca n-ati avea mari sanse chiar daca a-ti ajunge cumva sa fiti impreuna. Doar ai suferi, cred ca mult. Sterge-l din memorie si ocupa locul cu altceva/altcineva. Este singura modalitate.
Am fost si eu judecata de cineva deoarece nu eram cea mai supla din clasa..nu prea suport aceste persoane care se uita doar la aspect si nu vad sufletul...se pare ca acesti baieti au DISPARUT
Sunt in concediu nu serios la inceput un baiat se indragosteste de aspectul fizic al unei fete dupa de caracter si restul scuza-ma dar asta este adevarul
Stiu...si cateodata, bazandu-se pe aspectul fizic, si-o cam iau baietii, esti de acord? ..totusi multumesc de sfat, am sa tin cont de el.
Sti daca apuci sa te indragostesti de o fata chiar nu iti mai pasa cum arata dar la inceput asta conteaza aspectul fizic
Nu generaliza! Nu toti baietii sunt la fel. ultimele mele relatii au fost cu fete in genu supla si inalta...am stat cu ele deoarece le vroiau altii Eu chiar mi-as dori o fata in tenesi in fata blocului care sa ma inteleaga si sa am ce vb cu ea
In primul rand,nu toti suntem la fel,dar va e prea greu sa observati,alt lucru zi noi putem sa zicem la fel sa stii si ma simt cel mai indreptatit sa o fac,in lumea asta ci e bun e considerat fraier,obisnuieste,si din toti te inteleg cel mai bine,baietii ca astia sunt putini,la fel nicio fata nu se uita la mine si mam obisnuit cu asta,eu imi traiesc viata,asta am relazit de curand,sincer eu nu stiu cum e cand cuiva ii pasa de tine, eu n-am avut pe nimeni,= si eu am avut momente cand am plans si imi venea sa dispar, pana am realizat de ce sa fac asta, nu am nevoie de nimeni, obisnuiestee cu viata asta.
Salut, te inteleg eu amfost tradat si de parinti ca sa nu mai zic de cel mai bun prieten care s-a nascut in aceeasi zi cu mine si care a statv5 ani la mine.Eu am foat nevoit sa uit de tot si sa ma mut alt undeva si la alta scoala fara sa stie nimeni de mine(familia si vechi prieteni) iar ca sa nu ma gandesc la probleme sau sa ma intristez mam concentrat pe sala si un fel de karate cu sabia.Iar in legatura cu intrebarea ei eu cred ca nu ii vede pe acei baieti sau nu ia cunoscut inca dar exista.Mai exista varianta ca acei baieti sa fie dezamagiti de o anumita fata si sa se schimbe total casi incazul meu numai k eu am fost un mare nesimtit si cand am vazut cat am facut sa sufere o fata mi-am dat seamasi m-am schimbat dar nici prea bun nu trebuie sa fii pentru ca am avut o prietena pentru care era sa mor la propriu din cauza ca am. vrut sa o apar de fostul ei iubit si el ma injunghiat cu un briceag si mai avea 2 mm si intra in inima ca mai tarziu sa aflu ca are pe altcineva...in viata nu poti avea incredere in nimeni, nici chiar in cei care te-au crescut.Eu sunt pe cont propriu de 2 ani si am realizat mai mult decat pana acum am o masina chiar daca am 17 ani, am unde sa stau si castif in jur de 50 de mil pe luna din reparat pc-uri lapropu-ri etc si o duc foarte bine.Anja as vrea sa cunosc o fata ca tine si da baietii ca mine si ca cei descrisi de tine sunt putini dar si esti foarte speciala si u
Si mai zic ceva, poate ca eram uni asa dar cand am vazut cat de rai sunt unele fete si ce fac am renuntat si am neam schimbat, eu am fost mereu asa vedeam i fata suparata o ajutam, dar nici una nu vrea ajutor de la mine, na am vrut sa ajut o fata care eram buni prieteni si ghici ce de craciun be-am certat ea ma alungat si toti care ii credeam prieteni am ramas fara nimic de carciun mi sa luat toata starea si intelege odata ca viata nu inseamna doar atat.
Nu, au fost intrebari si mai bune, dar..vad ca baietii mereu comentreaza ca fatele nu mai sunt cum erau, dar ei au ramas le fel de-a lungul timpului?
Din pacate da.
Dar, ironia sortii, eu sunt fata inalta si supla sin clasa si imi place de cel mai mic baiat din clasa Funny hah?
Nici nu am zis ca sunt toti la fel, fiecare are gusturi diferite, am vrut sa spun ca majoritatea sunt asa cum i-am descris in intrebartea mea