| Florys a întrebat:

Buna seara, imi place foarte mult de o fata. Dar din pacate fata nu prea ma baga inseama, dar am incercat sa stau de vorba cu ea, dar fara nici un rezultat. Aseara am discutat cu prietena ei cea mai buna pe mess, si mi-a spus ca si fata este indragostita de mine. Eu imi doresc sa am o relatie foarte mult cu fata, dar din pacate nu reusesc.

Are cineva niste idei?

Răspuns Câştigător
| itsanewdawn22 a răspuns:

Cand mai iesiti impreuna cu amicii in parc, afara sau unde spuneai tu ca mai vine si ea, fa in asa fel incat sa ramai doar tu cu ea mai in urma si incepe sa vorbesti cu ea si ia-o usor, eu stiu. oameni isi manifesta diferit emotiile. Poate ca si ea ar vrea sa se poarte altfel, dar ii e frica sa nu fie respinsa. Nu stiu. Dau si eu cu presupusul. Si daca vorbesti cu ea, nu fii fals sau nu o lua cu replici prestabilite, fii spontan si dai si tu de inteles ce simti.

mult noroc.

12 răspunsuri:
| username_8290 a răspuns:

Pai sa vb pe mess cu ea. in general fetele sunt mai emotive cand le place de cineva happy asa pe mess e ok`. baga`o in seama ceva gen,, ce faci " dati`o in diverse si spune-i ca iti place de ea.

Nu o lua cu ai prieten?, ce parere ai despre mine si chesti d`astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e indragostita de tine dar nu vrea sa vorbeasca.damn.nam idei.probabil se joaca cu tine sa vada ce poti

| ladygaga_9914 a răspuns:

Poate e mai timidathinking
intra tu pe ea pe mess. vb cu ea, eventual invit-o la un suc.
winking

| mystik a răspuns:

Intr-un final ai sa reusesti te asigur, doar tb sa fii mai sigur pe tine si sa te pui la treaba, incepe sa vb cu ea pe mess, invit-o undeva...mai poti incerca si prin intermediul amicie sale sa afli cit mai multe despre ea ce-i place, ce nu, si sa incerci sa o impresionezi tu cumva, mai apoi la sigur ca-ti va cadea in plasa.mult noroc

| Barajag a răspuns:

Celeilalte ai vrut sa-i faci cadou un ursulet de plus si un trandafir, acum este un moment prielnic sa te duci cu o floare in dinti si sa-i spui ce ai pe suflet, numai asa poti reusibig grinBafta!

| Florys explică:

Timida nu prea este, am invitat-o in oras de mult ori, dar nu a vrut. Dar cand iesim cu prietenii prin parc vine si ea. Dar intr-o zi n-am mai iesit afara, si prietenii mei mi-au spus ca in ziua aia n-a venit nici ea, fiindca n-am venit eu.

| Florys explică:

II fac mereu complimente, vorbesc frumos cu ea, nu fac glume pe seama ei.

| Papusha_3366 a răspuns:

Fate indiferent...pe fete le enerveaza asta. POate te va ajuta? insa baga de seama nu ceda prea degraba... dar totusi vezi sa nu fii prea indiferent

| zzzuperman a răspuns:

O sa zici ca is nebun si cel mai probabil nu o sa imi urmezi sfatu. Ziceai ca ii faci mereu complimente? pai nu o mai fa, vorbesc foarte serios prin asta o faci sa creada ca esti foarte disperat sa te bagi cu ea si ca ea te poate avea cand vrea (un fel de manta de vreme proasta). Nu faci glume pe seama ei :/) de ce nu ai face-o? sicaneaz-o oh go on nu iti fa griji (sicaneaz-o nu iti bate joc de ea ii o diferenta) incearca si asa daca pana acum ai fost tipu de treaba uite ca pana acum nu so intamplat nimic fii un fel de "bad boy" nu o trata ca si cum ar fi singura femeie din viata tawinking fi un pic indiferentbig grin succes.

| maria ;x a răspuns:

Buna, Poi iti zic o varianta mai straight face 'aiurea' care s-ar putea sa mearga fii scurt si la obiect, dar ai grija sa nu arati ca nu ti-ar pasa ce simte si ce crede ea : va intalniti intr-un loc [din intamplare s-au aranjezi tuwinking], te duci la ea ii dai cu buna si pe urma o saruti day dreaming dupa care ii spui ca o iubesti si daca este de acord sa fiti impreuna[oricum raspunsul o sa il stii dupa sarut ]batting eyelashes
succes!kiss

| maria ;x a răspuns:

Buna, Poi iti zic o varianta mai straight face 'aiurea' care s-ar putea sa mearga fii scurt si la obiect, dar ai grija sa nu arati ca nu ti-ar pasa ce simte si ce crede ea : va intalniti intr-un loc [din intamplare s-au aranjezi tu], te duci la ea ii dai cu buna si pe urma o saruti day dreaming dupa care ii spui ca o iubesti si daca este de acord sa fiti impreuna[oricum raspunsul o sa il stii dupa sarut ]
succes!love struck

| Florys explică:

Pana la urma am reusit, acum suntem impreuna.