Realitate.ro
Cu cât îți faci mai multe cunoștințe cu atât ridici șansele de-a găsi una
In cercul de prietenii /muncă / diverse organizații
Da ce ești tu ajutor social de ajuți pe toată lumea? Ma împrumuți și pe mine cu 200 de lei? :*
Nu vezi un leu de la mine!
Mâna întinsă care nu zice o poveste nu primește pomană
Sunt un om milos de fel empatizez cu ce-i ce suferă și eii nu știu cum să îmi sape groapa
Deși după foarte mult timp pățesc o chestie de genul, in general pe cine am ajutat a fost recunoscător
Sunt băiat finuț
Cum nu sufăr? Ai a uitat ca nu am părinți
Vreau și eu sa îmi țin ziua de naștere și nu am cu ce
L
Ce rea ești :* eu nu îți sap groapa, eu sunt în stare sa îți spun și unde stau fiindcă sunt un om de cuvânt și serios nu țepar.
Mersi oricum :*
Daca nu ai avea ce sa mănânci ți-aș da 100 lei și parola de la Netflix )
Nu-i nimic dacă nu ai cu ce să îți faci ziua de naștere că oricum nu aveai și cu cine
Faptele vorbesc, nu literele
Glumeam mai, nu as putea profita și daca mi s ar fi oferit ocazia de un suflețel asa frumos ca al tău
Am vrut sa vad ce spui.
Am bani, am de toate, dar asa e, nu am cu cine sa o țin, fiindcă ma feresc de gunoaie, prefer sa fiu singur decât în preajma rechinilor.
N-am nici un suflet frumos, acum sa nu exageram, încerca să fiu cat pot de corecta deși nu-mi iese tot timpul
Singuratate doare, printe rechinii mai găsești și pești cu care ai putea sa rezonezi
Da chiar ma uit seara la anime ca atunci apar episoadele noi fusul orar e de vina csf
Asta sa crezi tu, am cunoștințe și în realitate, că nu-mi fac prietenii e altă poveste
Cine e Empty? Haaa?
Nu vezi ca e topit după tine, vezi că vezi ce gelos va fi Ray, parcă îi și văd cum se bat pe tine
Tu ești uăi...bag p... ceva în autocorect lasă că știe ca te gândești la el
Silent asta...își zice empty pe discord da eu nu te vreau na
Pai el te vreau eu Bubu
Contează ce vreau eu nu tu, eu sunt boss ul nu tu, eu dau verdictul final nu tu purceluș mititel
Empty stomach
Aveți personalitate nu gluma, mai bine îmi vad de treaba mea vorbiți prea mult
Gluma-i gluma, eu va vreau doar banii atâta tot, de fapt va plac pe amândouă "sunteți el fenomeno"
Empty s-o pus la somnic numai tu poluezi site-ul
Of biata coptura ce rea e ea
Îți omor viata dacă mai comentezi mult sa ști.
SamsungElectronics întreabă: