| BiancaRebi2738484 a întrebat:

Bună seara! Împreună cu iubitul meu am întreținut doua acte sexuale. Primul act sexual fiind după menstruație( sexul a fost făcut cu prezervativ de la început până la sfârșit, fără incidente neplăcute, iar când a fost momentul ejaculării, chiar dacă avea prezervativ a ejaculat afară. Al doilea act a avut loc în prima zi de fertilitate, (am făcut doua numere), ambele fiind cu prezervativ și cu ejaculare în afara vaginului, fără a se sparge vreun prezervativ *după primul număr el s-a spălat și pe maini și pe organul genital pentru a evita orice pericol și am folosit un prezervativ nou pentru al doilea numar*. Mai sunt 7 zile până la menstruație și am mici scurgeri maronii, fără miros neplăcut sau mâncărimi. De la ce ar putea fi, mă gândesc că o sarcină nu ar putea fi, deoarece mereu am făcut protejat. Vă mulțumesc pentru răspunsuri și pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă actele sexuale au fost protejate și ejacularea s-a făcut in exterior nu este posibil sa fii gravida. Pentru scurgerile de care vorbești, consulta medicul de familie sau un medic ginecolog.

| Madaxo97 a răspuns:

Bună! Sarcină în niciun caz nu este dacă v-ați protejat mereu, scurgerea maronie poate fi premenstruală, poate îți vine ciclu mai devreme luna asta, observă si scurgerile din următoarele zile si vei vedea.