| Winners10 a întrebat:

Buna seara. În curând, mai exact pe 23 februarie, fac 3 ani de relatie cu iubita mea. Imi puteti da o ideea de un mic cadou ce as putea sa ii ofer? Se nimereste sa fie intre valentine's day si dragobete si florile am zis sa fie de valentine's day si dragobete iar de ziua noastra sa fie altceva. Daca aveti niste idei bune astept. Multumesc

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Un inel si o cerere in casatorie.

| sierra1 a răspuns:

Ce zici de ideea cutezătorului nostru?

https://www.tpu.ro/......multumesc/

| Winners10 explică (pentru sierra1):

? folosește-l, e gratis

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca e despre romantism, atunci o experienta romantica.
Du femeia undeva intr-o mini-vacanta. Un hotel sau o pensiune cu SPA unde sa petreceti momente relaxante si pline de rasfat.

| Miruna333 a răspuns:

De ce mic cadou? Fa-i ceva personalizat, amintiri, etc. Sau intreab-o ce si-ar dori. Nu te limita la ceva mic

| iulia0514 a răspuns:

Eu idei îți pot da o sumedenie dar ar fi doar pe gustul meu având în vedere că nu o cunosc pe iubita ta happy
Ai zis ca sunteți împreună de 3 ani ar trebui sa ai măcar o idee de cadou și ii poți dovedi singur cât de bine o cunoști!

| Winners10 explică (pentru iulia0514):

Idei am, nu zic ca nu, dar niste idei in plus la care poate nu m-am gabdit nu strica. Orice este bine venit, sa am de unde alege. Deci, as astepta si raspunsurile tale daca se poate. Multumesc

| iulia0514 a răspuns (pentru Winners10):

Poți sa ii iei o bijuterie un medalion, o brățară de argint sau de aur! Cu bijuteriile nu dai greș

| TheGentleman a răspuns:

Drumeții montane, călătorii prin Europa

| Gino202 a răspuns:

Ceva personalizat cu voi 2, flori, un parfum și o noapte de neuitat laughing baftă