Sangerarea vaginala care se manifesta in aceste momente, NU are ABSOLUT nicio legatura sau vreo influentare a posibilitate de a se putea forma o sarcina. Fiindca in mod ABSOLUT sigur sangerarea are o cu totul alta origine si alta cauza/motiv de a se produce, intr-o astfel de situatie femeia trebuie sa se prezinte de urgenta la ginecologie pentru a fi consultata cat mai temeinic. Folosirea pastilei avortive EllaOne ar putea fi utila/indicata, dar daca sangerarea vaginala va continua sa se manifeste si in zilele urmatoare, consultatia ginecologica devine strict necesara. Multa sanatate!
Ai de capu meu, te apuci sa iei bombe de hormoni complet aiurea si inutil... Sa nu mai faceti neprotejat daca ii naiba atta de panicata si nu are habar de perioada fertila/nefertila
Spune-i sa nu ia nimic, ca oricum nu mai poate fii ajutata, pastila trebuind sa fie luata in primele 24 de ore, ca sa-si faca efectul si a opreasca gravidia.
Vin totusi si va interb, chiar nu v-a pasat cand ati facut sex, de posibila sarcina?
De ce naiba nu ati folosit prezervativ? Costa 1-2 lei bucata, si se gasesc pe toate drumurile!
Crede-ma am fost prosti, dar oricum pastila a luat-o si mai intai am consultant un farmacist care ne-a recomandat aceea pastila
Bieninteles ca farmacistul recomanda, ca-i pus acolo sa vanda, ca sa-si ia salariul.
Apoi, pe farmacist nu-l doare burta, daca iubita ta a luat o bomba hormonala cu atatea efecte secundare, ca nu il afectaeza deloc, si nu-i pasa ca altcineva isi nenoroceste sistemul hormonal.
Asta este, ca nu v-ati interesat inainte sa ia pastila, care oricum a fost luata inutil.
Daca nu ai ejaculat in ea nu este posibil sa apara vreo sarcina. Sangerarea de care vorbesti este din cauza dereglarilor hormonale care apar in urma unui act sexual.
Nu exista sanse, iar pastila a luat-o degeaba.
Faceti protejat daca e asa speriata.
Nici măcar nu era în perioada fertila. A luat acea bomba de hormoni pe degeaba. Sa se aștepte ca ciclul ei menstrual sa fie dereglat o perioana lunga de timp. Răspunsul este nu, nu poate fi însărcinată. Ca sa fii însărcinată, trebuie sa îndeplinească 2 condiții.: 1. Sa fie în perioada fertila
2. Barbatul sa ejaculeze în ea. Sper ca ai înțeles. Sănătate multa.
Acum eu nu stiu, a fost decizia ei deoarece era foarte speriata si nu stia ce sa faca, din pacate este genu de fata foarte panicoasa si paranoica.