Se vede foarte bine, cel mai bine la transvaginală! Pentru ca este mai aproape de uter, de asta doctorii o folosesc la începutul sarcinii în primul trimestru mai ales, până crește burta pentru a face ecografie normală sa se vadă bebe mai bine. La cea transvaginală se vede cel mai bine tot aparatul reproducător, și trompele uterine si colul si tot, s-ar fi văzut sarcina si de la 5-6 săptămâni, si dacă era ectopica(extrauterina) s-ar fi văzut. La 10 săptămâni 100% s-ar fi văzut.
Sfat pentru a nu te mai stresa în timpul sexului de o sarcină, protejează-te, ia anticoncepționale, sau pune sterilet, sau prezervativ, si nu mai ai nicio grijă.
Nu, nu poti fi insarcinta, fiindca medicii ar fi putut vedea o sarcina la fel de usor cum au vazut chisturile ovariene.
Bineinteles ca este o dereglare hormonala majora, odata ce tu ai chisturile ovariene prezente pe ovarele tale.
Și schimbările sânilor să fie de la dereglare?
Sanii cresc tot timpul, in special daca iei in greutate fiindca mananci mai mult.
Da, dar venele sunt mai vizibile și mamelonul e puțin schimbat
Buna.Nu e vorba de nicio sarcina...E grav daca nu ai incredere in ce spun medicii si preferi sa intrebi strainii de pe internet, in loc sa intrebi tot medicii, sa iti explice, asa cum este de datoria lor.
În niciun caz nu este sarcină, doctorii ți-ar fi spus mai mult ca sigur, dacă ti-a zis că uterul este gol înseamnă ca așa e. Nu îți mai face griji. După atâtea teste negative, menstruații, si 2 păreri de la 2 doctori diferiți tu tot te mai îngrijorezi de sarcină, doar pentru ca ai par pe abdomen si te-ai îngrașat..incredibil...
Știu, dar sarcina trebuia sa o excluzi din start, mai ales dacă alte contacte sexuale nu ai mai avut din Martie, dacă era sa fi gravidă se vedea până acum si fără sa mergi la doctor, ca aveai burtă de 4 luni de gravidă dacă era sa fii, doctorii nu erau nebuni sa nu îți spună dacă vedeau o sarcină.
Dacă nu ai avut niciodată ciclu regulat e clar, de aia dereglările, modificări ale sânilor, îngrașare, etc, asta cu sânii se mai întâmplă si la ovulație de exemplu, sau înainte sa îți vină ciclu, te dor puțin sânii sau te mănâncă, sau ii simți mai mari, mai plini, poate esti la ovulație sau trebuie sa îți vina ciclu
Daca te streseaza asa de rau sexul, mai bine nu mai faci
Strict la ecografie transvaginala nu se vede sarcina, dar se vad semne ale sarcinii. Daca era vorba de o sarcina, orice medic si-ar fi dat seama imediat.
Ce se vede foarte bine la transvaginala este sindromul ovarelor polichistice, de asta poti sa fii sigura ca ai, pentru ca oricine isi poate da seama de asta, se vad fff bine la ecografie. Nu te mai ingrijora de sarcina, ia tratamentul cu Duphaston ( in perioada asta sa folosesti prezervativ, medicamentul asta face minuni legat de sarcina la persoane cu SOP) si nu te mai stresa inutil
M am stresat foarte mult lunile acestea și probabil și de la stres am avut dereglarea asta hormonală și m-am și îngrășat. Și plus de asta mă gândesc ca o sarcină de 10 săptămâni este imposibil să nu se vadă la transvaginala, dar eu mă stresez din orice
Se vede foarte bine, cel mai bine la transvaginală! Pentru ca este mai aproape de uter, de asta doctorii o folosesc la începutul sarcinii în primul trimestru mai ales, până crește burta pentru a face ecografie normală sa se vadă bebe mai bine. La cea transvaginală se vede cel mai bine tot aparatul reproducător, și trompele uterine si colul si tot, s-ar fi văzut sarcina si de la 5-6 săptămâni, si dacă era ectopica(extrauterina) s-ar fi văzut. La 10 săptămâni 100% s-ar fi văzut.
Sfat pentru a nu te mai stresa în timpul sexului de o sarcină, protejează-te, ia anticoncepționale, sau pune sterilet, sau prezervativ, si nu mai ai nicio grijă.