Buna!
Nu mai baga in seama toate rautatile care se spun/care se fac.Arata-le ca nu-ti pasa.Nu te arunca cu capul inainte. Poate baiatul respectiv nu te place in felul ala.
Nu ii arata ca iti place de el.Iar colegii tai...nu-i baga in seama.Prefa-te ca nu te intereseaza acel baiat.
In primul rand, fii indiferenta. Daca te intreba cinneva spui ca nu, ca e o minciuna sau ca te confunda.Nu da curs barfelor,poatra-te cat mai lejer in fata fetelor si baiatului de care iti place. Daca tie nu o sa-ti mai pese, se vor satura si ele iar baiatul respectiv (daca vrea)poate sa te intrebe direct, nu prin colegi
Complicata situatie! Numai timpul rezolva asta. Daca mai ai nevoie de ceva anunta-ma!
Incearca sa le areti colegilor ca nu iti pasa. Chiar si atunci cand el trece pe langa tine nu te uita la el prefate ca prietenii tai vorbeau de o alta persoana sau 'faceau misto'. Si nu fa din toata situatia asta o drama pentru ca e posibilitatea ca el afland ca tie iti place te poate privi altfel. si cine stie sper ca ti-am fost de ajutor :*
Nu baga in seama ce zice hippy16. E completamente gresit. Copii sunt ciudosi, ignoranti si superficiali. Avand multi prieteni prieteni in scoala, facandu-ti prieteni si cei care rad de tine, ii poti ruga frumos sa inceteze. Si eu am avut probleme dintre astea, si asa am facut. In caz de nu merge, si is pitici dinaia retardati care vor sa te sacaie la cap, si ca tu sa fugi dupa ei, cred ca te descurci punand un amic sa le arda una-n bot. Sau ai mai putea sa te combini cu el, si daca cineva >.< rade de tine, il saruti dulce pe respectiv, apoi te intorci si ii zici :"Si? Ti-e ciuda?", si le-ai inchis botu, si raman cu gura cascata . xD iti urez mult succes, hehe