| amoremioX a întrebat:

Buna seara.In primul rand scuzati categoria, dar am postat-o aici pentru ca e cea mai accesata categorie. De vreo saptamana am fost la salon pentru un decapaj usor(tin sa mentionez ca eram bruneta cu parul lung), si nu stiu ce solutie mi-a pus in par ca mi-a ars parul(mi-a lasat-o in par 5 minute,ca am simtit ca era fierbite efectiv parul si mi-am spalat imediat parul), dar mi-a ramas in mana parul((. Acum sunt tunsa scurt un bob foarte scurt, mi-am pierdut parul in proportie de 80 la suta...Mi-am luat de la farmacie ulei de ricin, vitamina a si de o saptamana mi-am aplicat masca pe par aproape in fiecare seara.Va rog sa-mi dati sfaturi ce as putea sa fac ca sa accelerez cresterea, si cam cati centimetri creste pe luna daca imi fac tratamentul mai sus mentionat.Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| Alicezzz a răspuns:

Cauta sa folosesti un balsam de par putenic pentru regenerare, pe care il lasi 10 min sa actioneze, apoi iti pui o casca de plastic si un prosop mai stai 10 min si la final te clatesti cu apa rece in care pui niste feli de lamaie. Incerca sa nu mai folosesti uscatorul de par o perioada, cand folosesti peria de par incerca sa o fol cu atentie nu apasat! Mai poti incerca ulei de masline si de ricin pe care il aplici la radacina si il lasi 3ore cel putin sa actioneze, dar iti acoperi capul cu un prosop ...mai poti incerca o tintiura de usturoi, 3 catei de usturoi pisati bine cu 3 linigurite de miere de albine si cu o lingura de ulei de ricin, 5 linguri de ulei masline si mai pui 3 galbenusuri, le amesteci pana se omogenizeaza si o aplici par si masezi mielea capului timp de 5 minute, dupa care iti pui un prosop si stai o ora cu el, dupa aceea te speli pe par bine si cu sampon din abundenta, faci treaba asta de 2-3 ori pe saptamana, dar nu uita sa faci si tratamentul cu ulei de masline si ricin! Parul isi v-a reveni mult mai repede cu ajutorul acestor tratamente naturiste de regenerare.Multa bafta si sper sa ai cat mai curand parul mult dorit inapoi happy

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Eu mi-am decolorat parul cu o solutie ruseasca COLOR OFF, este foarte buna, dar nu decoloreaza parul natural, numai cel vopsit, dar nu arde absolut deloc parul, aici gasiti mai multe informatii: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
sau la nr de telefon : 0754921669