In urma cu 2 ani jumate am cunoscut o fata mai mare ca mine, la inceput am vorbit ca si prietene. Dupa tot ieseam cu ea si intr-o seara am ramas singure pe balcon ea imi tot sufla pe gat si pe mine asta ma excita. Nu am stiut unde vrea sa ajunga asa ca am tot lasat-o sa vad unde vrea sa ajunga. Pana la urma s-a pus jos si m-a pus sa stau pe picioarele ei si sa ma intorc cu fata la ea, iar ea ma tot pupa pe gat dupa mi-a bagat mana sub tricou si a inceput sa ma stranga de sani. Mi s-a parut ceva ciudat dar in ciuda faptului ca tot eram curioasa am lasat-o sa isi faca de cap. Mentionez nu am atractie la fete. Dupa m-a pupat pe buze si dupa ea a vrut sa ma atinga jos si nu am lasat-o sa o faca. Acum noi vorbim in continuare, pana luna trecuta sau acum 2 luni am avut ca si cum o relatie. Iar eu am prins sentimente mari pentru ea si nu stiu de ce. Nu stiu ce sa fac ca sa facem in continuare, pe o parte si pe o alta parte nu stiu cum sa nu mai am aceleasi sentimente pentru ea pentru ca simt ca nu mai sunt eu. Aveam contacte sexuale reciproce, adica ma atingea si o atingeam in zonele intime. M-a facut sa uit de un baiat pe care l-am iubit foarte mult. Nu stiu, este o poveste foarte lunga. Noi acum stam impreuna doar ca nu mai avem nimic, adica suntem ca si prietene, ea spune ca deja a uitat asta, oare este posibil sa treaca peste asta asa repede? Ajutati-ma va rog si nu jigniti, fa un bine fara sa faci rau! Dau funda
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ce ai prins tu pentru ea nu-s sentimente, doar o mare curiozitate ce ar putea sa se intample erotic intre voi.
Se pare ca regreta momentul cu pupatul si atinsul, de aceea ti-a spus sa uiti si sa treci peste asta.
Move on!
Ea a spus ca a trecut peste nu eu. Ea mi-a zis ca a uitat de asta si ca vrea o viata normala. Oare asta este ceva de rau adica nu e dat de la Dumnezeu sa faci asa ceva. Poate avea cosecinte rele pe viitor?
Dumnezeu nu te-a pus sa faci nimic, cum nu pune pe nimeni sa faca rau sau diferit, aia a fost decizia ei de moment si a ta, ca accepti.
Nu-i cazul sa despici firul in patru, odata ce fata aia regreta si ti-a spus ca vrea sa uite si sa aiba o viata normala. Probabil si-a dat seama ca-i intr-o pozitie penibila s ca nu rae niciodata sa mai ajunga acolo.
Ce sens are sa cugeti acum si sa intelegi ceva ce ti s-a spus deja, ca trebuie uitat?
Move on!
Pai tu la 19 ani crezi ca un pic de sex cu o fata o sa-ti aduca consecinte pe viitor pentru ca nu-i place lui dumnezeu asta?
Oare ce dracu se-ntampla cu unii din voi...
Simplu, ca orice femeie pana in 30 de anisori, a simtit fluturasii, si-a facut de cap pana i-au trecut si acum gata, s-au linistit fluturasii, s-a terminat povestea, mai departe alt capitol, atat. Comportament tipic de fluturas.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.116.200.95) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro