| ValiW a întrebat:

Bună seara.
Înainte de toate vreau să vă spun că e o poveste lungă dar voi încerca să o scurtez cât pot de mult, pentru a nu vă plictisi.

Avut/am o relație de aproape un an și jumătate, în primul an de relație. Totul a fost perfect, era un vis, era asa cum trebuia sa fie. Toate bune și frumoase, în luna octombrie a plecat la București, la facultate. La început a fost greu, învățați mereu împreună și dintr-o data să ne vedem doar in weekend.
Imediat cum a început facultatea în octombrie nu era zi fără mici certuri, contraziceri și alte chestii. Am încercat să trecem peste tot, ea îmi pot spunea să mă mut la București, dar tot salariul meu se ducea pe chirie și utilități dacă era să mă angajez. Eu voiam să îmi deschid o afacere, un mic magazin, avem ceva bani dar nu suficienți și în luna martie am decis de comun acord să plec în Anglia timp de 3 luni pentru a mai reuși să pun niște bani deoparte. Dar de când am venit aici, nu este zi fără ceartă. Eu simt că cedez. Azi a început sa îmi dea mesaje, că ea crede ca am pe cineva aici, ca sunt plecat prin club, eu am sunat-o video și i-am demonstrat că eram în camera și singur.

Eu niciodată nu am vorbit cu altcineva în timpul relației, o iubesc dar nu mai pot zi de zi numai cearta. Mai nou s-a despărțit de mine, fiindcă crede ca am pe cineva aici. Lucru care nu este adevărat. Nu pot rezolva nimic. Fiindcă la orice cearta îmi da Block peste tot.

Eu nu îmi dau seama ce vrea ea de fapt, este anul întâi la facultate, nu îmi doresc să renunțe la facultate sau alte chestii. Dar nu rezist fiind plecat din țară și zi de zi cearta pe motive banale și apoi după ceartă sa primesc block peste tot - whatsapp, Facebook, telefon. Efectiv simt ca o iau razna.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aici intevine al 6-lea semn de iubire, descoperit de mine. Sacrificiul. Ceea ce pățim într-o relație este determinat de sex ca drive-impuls, de contextul social ( ea la București, tu în Anglia) și de psihologia fiecăruia, de cum interpretează fiecare situația în care se află și pe celălalt, de modul în care concepe fiecare viitorul comun.
Fiindcă suntem ființe umane avem o șansă în plus să ne rezolvăm problemele și acesta este dialogul, comunicarea verbală.
Ca să vă clarificați, întrebarea pe care trebuie să ți-o pui și să i-o pui este asta.
Ce vrei de la această relație? Ce sacrificii ești dispus să faci pentu această relație?
Și să o întrebi și pe ea același lucru. Asta vă clarifică.
Apoi, după această clarificare, urmează decizia dtale personală.
Continui să lupți cu ea, pentru ea, sau să o treci la capitolul amintiri.

| ValiW explică (pentru sadrian46):

Sunt curios cum o să se rezolve. Eu i-am spus să vină la mine. Dar slabe șanse, fac pariu. Mulțumesc mult.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cearta asta cel mai probabil e rezultatul frustrarii ca nu va mai vedeti, din dor si lipsa de atentie face crizele astea ca sa-ti atraga atentia si sa isi demonstreze ca inca concteaza la fel de mult pentru tine. Mai e si sansa sa fi cunoscut pe cineva pe acolo s sa caute motive de despartire, nu stiu ce sa zic, n-o cunosc suficient.

| Freya1 a răspuns:

Poate ca si ea are frustrările pe care le ai tu, poate si ea se teme sa te piardă si de aceia face crize de genul inconștient.
Cred ca nu veti reusi sa mentineti relația decat daca unul din voi face un sacrificiu.Dar daca nu simțiți nici unul sa renunte la ceva pentru celălalt inseamna ca nu este iubire pură intre voi si mai bine renunțați unul la altul.

| Andreeush a răspuns:

Dacă ea crede că ai pe altcineva e problema ei.
Nu e vina ta că ea este paranoică, geloasă.
Gândește-te bine dacă vrei să mai fii cu asemenea persoană, mai târziu s-ar putea să cedezi psihic.

| Sofer a răspuns:

Nu ajungi nicaieri cu asa femeie. in loc sa muncesti relaxat in uk te streseaza cu gelozia ei. eu m-am despartit de a mea ca incepuse cu vise sa ne mutam din Targu Jiu --》Timisioara. toti bani mei se duceau naiba. Asa ca am scapat de ea si am ramas cu contul gras happy. Deci alta solutie nu ai renunta la ea.

| sofisis a răspuns:

Stii ca de obicei hotul striga hotul, nu?

| Raven a răspuns:

E absurd de suspicioasă/geloasă și are ieșiri necontrolate, nu prea pare o persoană echilibrată cu care să ai o relație pe viață ori de lungă durată. Gândește-te dacă așa vrei să-ți duci zilele, încercând să-i dovedești periodic buna ta credință și nevinovăția, fiind mereu pus sub lupă și probabil controlat prin buzunare și telefon după semne că o înșeli. Și cu istericale dimineața, la prânz și seara.
Dacă ajungi la concluzia că nu suporți o astfel de viață, profită de fapul că ești la depărtare și încetează orice legătură cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteazã adevarul tau.
"am demonstrat că eram în camera și singur. "
Pai ea pare doar ca iti da mici teste de rahat sa vada daca cedezi, Iti dai seama ca face asta doar sa te enerveze si reactionezi emotional?
In general nu-i demonstrezi, nu-i reactinezi cu nervi, nu te contrazici, nu te certi cu ea pentru ca mai rau faci din situatii. Astfel isi pierde interesul.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Eu cred ca are pe altul si nu stie ce motive sa mai aduca ca sa va despartiti.

| Gofigi a răspuns:

Lipsa de sex așa îs femeile