Păi chiar ai fost disperată, e o atitudine scârboasă care te face să te îndepărtezi de persoana aia.
Te încurajez să te rogi lui Dumnezeu petru viitorul tău soț și nu mai face sex până atunci, Dacă nu te respecți nici alții nu te vor respecta. După cum descrii situația, cel puțin momentan doar se folosește de tine pentru a se detensiona sexual.
Esti enervanta rău și evident ca te cauta doar când are chef de sex.
Cauta-ți și tu unul virgin care ar face orice sa ii răspundă o tipa, ăla o să te caute mai des.
Nu stiu ce sa zic dar tot ce mi-am dat seama este ca baiatul nu cam apreciază ce are,, acasa,, te rog încearcă sa comunici cat mai mult cu el si sa ii ceri sfatul.
Stai linistită nu faci lucruri gresite daca il cauti si pur si simplu il vrei doar pentru tine, si iubita mea făcea la fel pe la inceputul relatiei pana i-am dovedit cate si cate lucruri si s-a meriat deoarece avea probleme cu încrederea oarecum la fel ca tine. Si cu faptul ca una alta acasa gen, asta a fost vagabonteste si tipul e neserios.
Într-adevăr ești putin cam stresanta atâta timp cât el iti spune sa încetezi dar tu o tot ții pe a ta. te inteleg, si eu am pățit cu un băiat exact la fel și sincer nu merita. Atâta timp cât el nu apreciaza eforturile pe care le depui, în a-l căuta de fiecare dată numai tu, nu merita sa mergi mai departe, ceea ce oferi tu, meriți să primești si tu, însă din ce am inteles, el e dispus să te caute pentru "nevoi intime". Deci, las-o baltă...
Nu te place si nu te vrea, indiferent ce iti spune el, restul sunt doar scuze cu "nu am timp" si asa mai departe.