| Deea5546 a întrebat:

Buna searabatting eyelashes

Joi ma suna fostul meu prieten Noi am mai vorbit fiind mai mult decat amici...sarutandu-ne chiar daca nu fusesem impreuna.Ma suna pe la 6 si imi zice calm si frumos vezi ca avem ceva de vorbit, aproape de fiecare data cand vroia sa ne vedem asa imi zicea. El nu a putut iesi si il sun sa ii zic ca ce avem de vorbit si imi zice sa intru pe mesenger. Am intrat si intra direct pe mine fara sa ma intrebe ce fac sau chestii de inceput, a inceput direct cu ca de sunt eu curioasa cu cine ii el si ca de ce le interzic la 2 colege sa nu vorbeasca cu el si ca cine cred eu ca sunt.Cand am vazut ca ma i-a asa de tare am rugat-o pe prietena mea sa intre pe id meu sa ii scrie ea pentru ca eu nu aveam puterea sa il infrunt.Intra ea si i-a zis ca pe minne nu m-ar interesa ce face el si dupa ce i-a zis asta imi zice ca is figuranta. Au mai vorbit ei si intr-o parte imi zice "am gatat panarama"aici nu stiu la ce s-a referit. Dupa ce a mai vorbit cu el, el m-a pus pe invizible si ieri eram din nou online. Oricum alea 2 colege is Wc publice cred ca stiti la ce vreau sa ma refer. Voi ce credeti?

2 răspunsuri:
| MihaCool99 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incerci sa nu mai vb cu el.Pt ca poate are diferite obiective ca sa fie cu tine si de aceea vrea sa te seduce.Dar nu trebuie neaparat sa ma asculti.Fa doar ceea ce simti. fundita, plz? Sunt noua.winking

| mee_4833 a răspuns:

Sti cum e...cine se aseamana se aduna! Daca el se incurca cu cele 2 colege de care ai spus ca sunt "WC publice"laughing. Si prin "am gatat panarama" vroia sa spuna ca s-a terminat intre voi,numai ca mai mult si-a aratat taranimea si caracterul mizerabil pe care il are. Eu zic sa nu-ti mai pui prietenii sa vorbeasca in locul tau pentru ca s-ar putea sa nu spuna chiar ce gandesti tu, asa ca mai bine sa fi multumita sau sa-ti para rau de ce ai zis tu, nu altii. Un astfel de om trebuie tratat ca atare. Sper sa intelegi mesajul happy si mult succes:*. Pupici!