| NyctophobicGhost a întrebat:

Buna seara, jur ca nu va tin mult, aveti multe treburi importante de facut si mai sunt si altii cu intrebari..stiu.
Aseara, dupa 7 beri am luat-o spre casa, ningea si mergand usor scanand strada, am gasit o cutie cu 8 pisoi.
(are treaba cu categoria, ia degetul de pe soarec!)
I-am luat cu mine, cu chip ca sa le caut stapani pe FB.
Ajuns in casa, imi las frumos bocancii la usa(ca in noaptea de 5 spre 6 decembrie) imi pun fularul in cuier si dau sa intru in bucatarie.
Ce sa vezi, nimic de mancare, prin tigai urla vantul.Pai "ce-ai facut sufletu' meu", zic si incep sa ma cert cu sotia.
Ea a inceput cu paharele de sus sa le sparga, eu lansam farfuriile din raftu' de jos pe geam, dar le vedeam instant la A1 pe post de OZN-uri, nu stiu, cred ca erau reporteri pe afara.
Intr-o jumate de ora a scos si facaletul plin de paianjeni si tipa soacra-mea la ea cu jale: "ai grija mama, sa nu dai peste neon!"
Nefiind casa mea, m-am ambitionat si mi-am facut bagajele, dar am uitat ca bradul e al meu.
Am chemat taxi, bine, mai mult un prieten era, ca bausem ceva din bani si bagasem la pacanele, i-am legat bradul pe plafon si ne-am dus pana la primul stalp.Io i-am zis ca nu se vede nic' prin parbriz, era brad mare.
Dupa ce am impins la Tico pana ce l-am facut pierdut in nameti, il intreb pe asta "ba, n-ai si tu 100 de lei pana la salariu? poate ma duc la un motel ceva, sa dorm!" Mi-a intins cu o oarecare retinere 50 de lei si m-a lasat acolo cu brad si bagaje.
L-am tarait vreo 50 de metri, dar cu fiecare pas era tot mai greu.Peste drum, crasma "beau ceva sa-mi revin si sa prind puteri" imi zic.Intru inauntru, aparate de pacanici de-o parte si de alta a barului.
(da ma, am jucat, normal, ia degetul de pe butonul "dat in gat" )
Dupa 4 speciale, septari in linie, lamai, faraoni...pac, aveam 48 de milioane.
Am dormit acolo! straight face
Dimineata, m-am dus la prima ora inapoi, iar cand a iesit ma-sa, soacara-mea...n-a recunoscut ca am adus pisicii adusi la cutie gasiti pe strada.
Am incercat si la politie sa-i recuperez si dupa ce am scris 9 pagini pe declaratie seful de post m-a intrebat cu seriozitate "la care din aparate ai bagat? ai sa-mi imprumuti 50 de lei"
I-am dat, avea spray si pistol, iar la piciorul mesei, cu botnita statea legat un bichon maltez.Adica... sad
Acum ce sa fac, sa-i zic sotiei de alea 48 de milioane ca sa-mi dea pisicii, sau sa nu-i zic poate gasiti voi alta solutie.
Deci ii iubesc, na! ca are legatura cu categoria, dar am facut asta la ambitie.Stiu, brad si pisoi dintr-aia nu mai gasesc.
Nu stiu ce sa fac acum. straight face

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu esti zoofil, nu?

| Dorotheea21 a răspuns:

Spune-i sotiei.
O sa recunoasca aducerea pisoilor iar tu nu o sa mai recunosti cele 48 de milioane.
Sunt sigura ca o sa gasesti si parti bune daca vei face asta.batting eyelashes
Vasluiul se va lauda cu cei mai scumpi pisoi din estul Europei, tu o sa te lauzi in tot satul ca ti-e seful de post indatorat.
Inainte sa-i spui cotoroantei, pune totusi deoparte din suma obscena, contravaloarea a 7 beri.
Cine stie pe unde te mai poarta pasii in seara asta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alte 8 suflete care ar putea fi ranite si asta tot in Vaslui...Nu.i de mirare ca erau reporterii acolo.Pacanele si alcool- un mix senzational.Soacra.ta cred ca a vandut pisoii pe bautura, renunta la a.i mai cauta.Recunoaste in fata sotiei ca esti un om de nimic, o scursura a societatii, un vierme.Da.i banii si lasa.i timp sa te ierte.

| NyctophobicGhost explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, am vazut tuica cand am fost dupa pisoi...nu m-a invitat! sad

| Ecaterina2016 a răspuns:

Pe mine mă interesează pisicii în ecuația asta happy

| nuestenimic a răspuns:

WOW nu stiu daca este adevarat ce-ai spus dar zici ca este o poveste dar cel mai bine ar fi sa-i spui pana la urma tot o sa afle oricum si daca are ceva sa se intample o sa se intample oricum spune-i si recupereaza pisoii si este un gest frumos din partea ta ca vrei sa ai grija de ei BAFTA