| Șefșef a întrebat:

Bună seara la toată lumea. Am avut o relație de 4 luni cu o fată și după cum ziceam a început să fie seacă, și rece și în cele din urmă s-a despărțit de mine. Acum ea îmi spune ca nu ar mai vrea să vorbim da totuși ar vrea. îmi spune ca nu ii convine ca nu poate merge in club sau ca nu poate sa stea cu băieți. Azi am vorbit cu ea și mi-a spus ca, crede ca ar fi mai bine sa o luam pe drumuri diferite, dar eu i am cerut sa se gândească pana pe 31 decembrie la ora 00:00, pentru ca daca nu primesc un mesaj de la ea ca sa putem sa rezolvăm lucrurile, i-am spus ca in 2024 o sa o las in spate și o sa trec peste. Ea mi-a zis ca o sa se gândească. Ce ziceți, o sa îmi scrie oare?

3 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Nu te mai gandi daca iti scrie sau nu. Cel mai bine trecu peste, sigur după,, povestioara" ta aveti sub 19 ani, 90% dintre relatiile sub varsta asta sunt foarte instabile.

Doar gândește-te ca ti-a spus ca ea nu poate iesi in club de tine, wake up si arata-i ce a pierdutbig grin

| KingOoO a răspuns:

Nu o sa iti scrie. Așa sunt ele.

| dullcat a răspuns:

Buna.Noi putem doar presupune, dar aici nici nu ai explicat prea multe, deci rezulta ca nici sa presupunem nu ar fi corect.