| maryo_3192 a întrebat:

Buna seara la toata lumea, vreau sa spun si eu o poveste de dragoste.totul a inceput in luna iunie. anul 2004. cand eu iubeam o fata cu disperare. si cred ca si ea ma iubea pe mine. din iubire ne-am casatorit. si acum avem un baiat. da ea ne parasit a plecat in italia eu am ramas doar eu cu baiatu. ce sa fac so o astept sau sa ma insor. astept raspunz de la voi. va pup dulce...

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Noi nu-ti putem spune ce trebuie sa faci cu viata ta...
Lamureste situatia,mai intai cu ea,daca nu e lamurita.
Daca esti singur si ai obtinut custodia fiului tau,gaseste-i o mama.
Cam asa trebuie sa gandesti,femeia cu care te vei insura (daca asta doresti),trebuie mai intai sa fie o mama buna pentru fiul tau si apoi o sotie buna pentru tine.
Cand avem copii,acestia devin mult mai importanti decat noi,noi suntem mari, ne descurcam, copiii insa...au nevoie de absolut orice le putem oferi!
Regret ca esti intr-o asemenea situatie grea, e foarte dureros.
Creste-ti baiatul, gaseste-i o mama buna si o sotie iubitoare pentru tine si multa putere iti doresc!

| Anonima3127 a răspuns:

Pai depinde de cand a plecat, in ce conditii a plecat. Daca ea a plecat sa isi refaca viata, ar trebui sa faci si tu la fel. Dar situatia e mai urata, din moment ce aveti un copilas. El va fi cel care va suferi cel mai mult. Daca el a ramas la tine, ar trebui sa ai grija in primul rand de el, sa ii fie lui bine. Inteleg ca si tu suferi din cauza ca te-a parasit femeia pe care o iubeai, insa sunt ferm convinsa ca acel copilas ii simte lipsa enorm de mult. Ar trebui sa te concentrezi cat mai mult pe el, sa treaca cat mai usor peste aceasta trauma. Ai sa vezi, ca indiferent de ce se va intampla in viata ta de acum incolo, el va fi cel care iti va lumina zilele.

Mult succes, si capul sus, viata continua, cu sau fara ea!