| Andreea_9015 a întrebat:

Buna seara la toti. am o chestie jenanta si sper sa ma ajutati fetelor si sa nu radeti de mine.
eu am 14 ani si ccateva luni. mie nu mi-a venit ciclul menstrual si toata lumea ma intreba daca am si unii ma barfesc. oare cand o sa imi vina.lichidul acela alb-galbui imi apare, sanii mi se dezvolta.adevarul e ca sunt cam mica de inaltime si cam slabuta. dar totusi? si scuzati categoria, dar e cea mai vizualizata. multumesc, andreea din arad

5 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Nu ai nici un motiv ca sa te panichezi.
Menstruatia iti va veni pana la varsta de 16 ani, deci in concluzie mai sunt 2 ani.
Si daca te barfesc, nu trebuie sa apleci urechea la barfe, si sa nu pui la suflet toate rautatile altora.

Toate cele bune!happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai timp, stai linistita. Nu ai obligatia sa spui nimanui astfel de informatii intime in afara de parintii si medicul tau. Prima menstruatie poate aparea pana la 16 ani, fara sa fie vreo problema.

| NakitoDoll a răspuns:

Buna seara happy

Pai, la unele fete vine si in clasa a 9-a ^^
Zi mersi ca inca nu ti-au venit(Nu ca e ceva rau) dar sa stii ca la mine da si e ff nasol si deranjat
La unele fete vin si la 16-17 ani happy Nu-ti face prea multi griji, cu timpul vor veni si ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la 16 ai timp, eu as fi super fericita in locul tau.
Faceam crize cand auzeam ca trebuie sa imi vina menstruatia, asta inainte sa intalnesc ob'ul.

Mai multe informatii pe : http://noifetele.ro/main/home.php

| Danny a răspuns:

Stii, una peste alta poti minti ca ai menstruatie, pentru ca nimeni ever ever n-o sa-ti ceara sa-ti dai chilotii jos sa le arati laughing

Despre menstruatie, nu-ti face griji, daca lichidul alb-galbui apare, nu mai este mult pana la aparitia menstrei.
Totusi, daca spui ca esti slabuta incearca sa mai pui pe tine 1-2 kilograme, pentru ca daca esti prea slaba se poate sa ai dereglari, desi nu neaparat hormonale, de exemplu, dupa ce iti vine pentru prima oara, 2 ani, sigur sigur va fi neregulat. Dar dupa, se poate sa observi ca ciclul mai intarzie... mai leneveste laughing
Oricum, nu te panica, cand iti vine, poti face un control ginecologic ca sa fii sigura!

Bafta! happy