anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara la toti Va rog mult ajutati-ma am nevoie de un sfat. Am avut o relatie de un an jum, m-a mintit de cateva ori si l-am iertat, cu promisiunea ca nu o mai face.Acum am intrat pe id-ul lui si am vazut ca a intrat pe mai multe fete au facut schimb de poze.Nu mai stiu ce sa fac, i-am spus despre toata faza asta, si am primit un rasp "O sa ma uit eu cu cine si ce-am vb". In ultima vreme nu ne-am vazut deloc, sau cel mult o ora pe zi, in ultima saptamana, stiu ca are f mult de lucru acasa dar eu pe ce loc is? pentru mine n-are timp o ora, doua? Daca ar vrea sa se impake cu mine voi ce-ati face? Avand in vedere ca mi-a promis si nu s-a tinut de cuvant...

9 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

In primul rand tu trebuie sa intelegi ca un om nu se schimba indiferent de cate promisiuni iti face.In al doilea rand daca te-a mintit odata, te va minti si a doua si a treia oara.In al treilea rand tu vezi cum este,speri sa se schimbe,dar nu se va intampla,il poti vedea ca un pachet cu bune si rele,tu te hotarasti daca il vrei sau nu. Sfatul meu, schimba pagina, lasa-l cu lumea lui si cauta pe cineva care iti merita atentia.Viata nu se termina la o singura persoana. Daca ar vrea sa isi faca timp pentru tine,si-ar face, cand tu vrei ceva din tot sufletul il faci indiferent de situatie, restul sunt doar scuze pe care tu le poti accepta de dragul lui dar te minti sngura. Nu iti pierde timpul cu cineva care nu vrea sa si-l petreaca cu tine.

| pink94 a răspuns (pentru liz23):

Ai dreptate,el neaga in continuare ca nu m-a mintit, nu stiu cum poate sa mearga atat de departe, azi de exemplu nici nu m`a intrebat cum ma intreba altadata daca ne vedem.sau ceva, NIMIC.am plans f mult din cauza lui, pentru prostiile lui.IL IUBESC, dar nu pot lasa nici pe mine sa ma minta tot timpul. Ajung sa cred ca doar sa folosit de mine, si nu m-a iubit cu adevarat

| Caramel01 a răspuns (pentru pink94):

Pfff indiferanta unei persoane doare cal mai tare...crede-ma ca te inteleg am trecut prin ceva asemanator doar ca la mine erau mai multe asa ca ne-am despartit.eu zic sa te gandesti bine ce vrei sa faci, sa stii ca poate sunt baietii de 1000 de ori mai buni decat el...

| Picasso a răspuns:

Saluti
Pai daca as fi in locul tau nu m-as agita atat, te place, tine la tine, te iubeste si bla-bla-bla, atunci vei vedea ca se va agita, daca observio k nu se agita, inseamna ca nu a baut cola destul tongue, adica e nepasator, tu lasa-l asa fi indiferenta, si daca stii sa il provoci bine bine, o sa observi kci va incepe sa iti dea atentzie, acum depinde de tine! Hei dar mai sunt si alti baieti, sunt baieti care te plac si tu nu observi, fi si tu mai receptiva cu ei, vezi care te impresioneaza apoi da-le "add"! Succes si nu fi naiva >big grin

| Tania a răspuns:

Oh! Deci situati ta este asemanatoare cu a mea in momentul de fata.
Eu am ajus la concluzia ca nu ii pasa de mine.Este greu de acceptat adadevarul dar sad.Eu sunt fraiera si inca mai sper ca ma iubeste, tu nu fi ca mine.Nu este de tine.

| Yaguar a răspuns:

Sa nu faci tu primul pas de impacare caci pe viitor va continua asa mai departe. Daca tine la tine o sa faca el intii pasul, poate nu va fi asa de curind in schimb va intelege ca nu esti o prostuta cu care isi poate permite orice.

| aryana1991 a răspuns:

Draga mea barbati sunt animale de prada si chiar daca au pe cineva langa tot incearca sa isi testeze farmecele.pararea mea e ca nu tine la tine cu adevarat si e clar ca ii e greu sa respecte promisiunile

| Aham a răspuns:

Iti zic eu...il iei tare si ii zici :"Bai zi ce vrei sa fie cu relatia asta ca eu m-am plictisit sa ma tot ignori si sa vb cu alte fete."
Si in halu asta primesti un raspuns concret...s-au daca nu vrea sa-ti dea raspunsul inseamna ca e indiferent de tine si trebuie sa actionezi caatare! Iti zic asta in calitate de baiat, succes!

| Caramel01 a răspuns:

Pai ce sa spun e clar ca baiatul asta nu vrea sa mai aiba de a face cu tine.promisiuni peste promisiuni si acum te si evita.