Poti s-o faci,dar,in general,dupa astfel de momente de despartire, lucrurile nu mai functioneaza ca lumea, o iau razna.Trebuie s-o faci sa inteleaga cat de mult o iubesti, cat de mult tii la ea, si promite-i ca pe viitor nu vei mai fi asa "sacaitor".
Cu riscul de a te jigni iti spun o vorba:gelosi sunt doar incultii.Gelozia asta oarba care te-a acaparat pe tine vine doar din nebunie sau prostie.
Daca nu te schimbi nu o sa poti avea niciodata nicio relatie.
Nu o suna.Trimite-i un singur mesaj in care sa iti ceri scuze pentru comportamentul tau aberant si ii spui ca daca ea nu vrea sa va impacati si sa iti mai acorde o sansa, tu nu o sa o mai deranjezi deloc.Si chiar asa va trebui sa faci!
Chiar daca o sa suferi ca un caine, dovedeste ca esti barbat adevarat si nu o mai cauta, decat daca ea face primul pas.
Gelozia e boala grea si daca nu te vindeci vei sfarsi rau.
Salut si eu am fost foarte gelos si sunt dar cel mai bun lucru care til pot spune e comunicatia intre voi asta conteaza cel mai mult al 2 sa nu te gandesti la tot felul de chesti aaa ca face aia aa ca aia nu se procedeaza asa comunicati intre voi explicativa ajutativa si daca chiar o iubesti cu adevarat impacativa daca mai vrea ea/iubire fara suferinta gelozie ganduri si multe altele nu exista iti doresc multa bafta si daca mai ai ceva de zi iti rasp din suflet bafta
Justitiarul, mi-am invatat lectia.Si am inteles ca nu e buna gelozia si da paul am incercat sa nu ma gandesc ca face aia si aia si asa am inceput sa scap de gelozie, dar ea a ramas indepartata si de aia ne-am si despartit.Va intreb in continuare; e bine sa nu o sun o perioada acum?