| tr3ig a întrebat:

Buna seara! Ma framanta si pe mine o intrebare pe care vreau sa le-o adresez femeilor! Nu inteleg logica, am facut sex cu anumite tipe, le-am intrebat daca pot sa imi dau drumul in ele si au zis ca nu, ok nu a fost nici o problema, dar ideea este ca dupa ce mi-am dat drumul pe ele mi-au zis ca vor sa le-o bag la loc, adica totusi mai ramane sperma si nu inteleg de ce treaba asta, daca pot doamnele sa imi raspunda!
Multumesc

15 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nici eu nu inteleg cum poti face sex ocazional fara prezervativ.

| mihai69 a răspuns:

Au nevoie de cremă hidratantă cu hormoni.

| tr3ig explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sincer nici eu nu inteleg ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea! Inainte de a da raspunsul te gandisi ca poate acele persoane sunt persoane cunoscute, gen o prietena foarta apropiata care a vrut o aventura, sau o colega de la munca, sau sora la vreun prieten? adica persoane foarte apropiate!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru tr3ig):

Tot relatii ocazionale sunt!
A vrut o aventura cu tine, a vrut si cu altii. Tie nu iti pasa de sanatatea ta?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Stii...la femei curge afara putin din sperma dupa ce ai ejaculat in ele....si probabil ii e lene sa se curețe, desi recomandat ar fi sa se spele amândoi parteneri dupa orice act. Da e o decizie proasta ca tot poate sa ramana însărcinată daca nu ia anticoncepționale sau daca nu are sterilet etc

| tr3ig explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mai repet o data raspunsul meu, eu cunosc acele persoane foarte bine despre care vorbesc, adica nu sunt luate de pe centura! deci nu am de ce sa imi fac griji de sanatatea mea!

| tr3ig explică (pentru annonimaaaa555):

Oooook, deci sa inteleg ca pe voi ca femei poate ca nu v-ar deranja faptul ca ejaculam in voi pentru ca deja va protejati, cat va deranjeaza faptul ca va murdariti!?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru tr3ig):

Te-ai testat? Nu? Atunci nu mai vorbi!
Iei BTS dintr-o parte si dai in alta parte fara nici o grija, ca te simti tu curat!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru tr3ig):

Nu generaliza totușihappy
Si da, unele is leneșe sincer. Eu ca fată zic asta(eu nu mă încadrez la leneșe)

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai facut sex cu prostituate care nu au prea multa educatie ca nu-i nici o logica in a face un act sexual cu ejaculare afara si apoi reintroducerea lui, sansele de sarcina fiindca aceleasi cat si infectarea cu BTS-uri.

Eu vin si te interb pe tine, unde-i logica ta sa faci sex cu atatea tipe, fara PREZERVATIV?
Pe langa riscul sa le lasi gravide mai exista si riscul sa iei toate bolile sexuale pe acre le au, stii asta?

| StoicAnalysis a răspuns:

Probabil cred ca nu mai ai nimic pe teava.

| tr3ig explică (pentru Violleta2022):

Nu inteleg un lucru la oameni, de ce trebuie sa devieze de la subiect, este o prezumtie sa zicem, nu intereseaza pe nimeni de sanatatea mea, eu vreau doar sa stiu exact ce am intrebat, haideti sa invatam sa raspundem exact ceea ce a fost intrebati, nu sa o luam personal si sa ne intereseze de sanatatea de viata sau de integritatea cuiva, vreau un raspuns exact pe intrebare atata tot!

| Miruna333 a răspuns:

Sigur folosesc anticonceptionale sau sterilet, si posibil sa fie paranoice. Am auzit femei care isi pun partenerii sa poarte prezervativ, sau sa ejaculeze in exterior, chiar daca ele folosesc protectie.
Sauu, sa nu isi doreasca ejaculare inaintru pentru ca poate fi mai greu de curatat si le si da peste cap PH ul vaginal, pot avea un miros urat dupa. Dupa preferinte

| Violleta2022 a răspuns (pentru tr3ig):

Ia de mai citeste odata raspunsul meu, sa vezi ca se refera taman la categoria de femei cu care te-ai culcat tu si care nu nici o logica in cererea lor, fiindca nu sunt prea educatie sa inteleaga ce li se intampla in realitate, cu scosul si bagatul ala.
Vad ca te intereseaza de logica unora, dar cand vine vorba de propria-ti logica, refuzi sa raspunzi... de ce?
Haide sa nu mai aruncam cu pietre, cand tu insuti faci lucruri fara logica, dar pe alea nu ti le vezi si nu vrei sa ti le comenteze nimeni.

Un sfat util: folosete INTOTDEAUNA prezervativul la sex!

| tr3ig explică (pentru Violleta2022):

Inainte de a da raspunsul te-ai gandit ca poate acele persoane sunt persoane cunoscute, gen o prietena foarta apropiata care a vrut o aventura, sau o colega de la munca, sau sora/mama/sotia vreunui prieten? adica persoane foarte apropiate!