Dacă ai 16 ani și stai cu cracii în sus, aș putea să spun cu sinceritate că îți meriți soarta, însă îmi pare rău pentru părinții care cresc așa fete ușuratice, desigur că o să rămâi însărcinată, deoarece perservativul trebuie să stea bine, dacă era lărgit ai toate șansele să devi mama, asa ca spor la schimbat scutece, tu ai ales asta, acum suporta consecințele, de aia perservativele sunt pe mărimi, iar dacă nu l-ai folosit cum trebuie vine copilul ?
Raspunde la intrebare castratule, nu te-a intrebat nimeni ce cod de etica aia
Nu sunt fata usuratica dacă fac sex cu iubitul meu și nu v am pus eu sa îmi faceți "predica" am pus întrebarea pentru persoanele care au fost dornice sa îmi raspunda sa va fie rusine
Lasă că aici toți sunt experti
Dacă era lărguț nu trebuia sa-l puna. E bina sa incerce diferite marimi de prezervative si sa-l aleaga pe cel care stă fix. Poti incerca pastila contraceptiva ca sa nu ai surprize si sa fii linistita. E ok sa sangerezi, doar 50% dintre femei sangereaza prima data, dar te intreb: Ai avut parte de preludiu de ai sangerat si a doua oara?
Prezervativul nu a fost larg când făceam sex am vrut sa schimbam poziția și când sa o bage ii murise și atunci era foarte puțin larg dar sa șters și a schimbat prezervativul dar nu și a dat drumul deloc când am făcut o în seara aceea și nu a durat foarte mult maxim 5 sau 10 minute pentru ca aveam dureri mari
Daca aveai dureri mari inseamna ca a cam dat tare in tine si fara preludiu.