| elenaa17 a întrebat:

Bună seara, ma neliniștește ceva acum 3 zile am făcut sex pentru prima data (am sangerat atunci) iubitul meu a folosit prezervativ (dar mi s-a părut puțin largut, ii murise dansul dar și l-a schimbat înainte de a face iar sex).
A doua zi am făcut iar sex și am (sângerat iarasi) primul act a durat maxim 7 minute și el a ejaculat în prezervativ și după alte 15 minute am făcut iar sex dar nu a reușit sa își dea drumul din cauza căldurii și oboselii.
De 3 ori am făcut sex iar el doar o data și-a dat drumul, e vreo șansă să fiu insarcinata chiar dacă am folosit protecție?
Am făcut sex în a 2 zi după ce mi-a trecut menstruația și am avut secreția vaginala puțin maronie, acum e de culoarea galben foarte pal cu o tenta de gri foarte deschis asemănătoare cu secreția normala.Ar avea sens sa fiu îngrijorată?
Am 16 ani și nu sunt foarte informata am citit foarte multe pe net și sunt îngrijorată.

7 răspunsuri:
| careestefazafrate a răspuns:

Dacă ai 16 ani și stai cu cracii în sus, aș putea să spun cu sinceritate că îți meriți soarta, însă îmi pare rău pentru părinții care cresc așa fete ușuratice, desigur că o să rămâi însărcinată, deoarece perservativul trebuie să stea bine, dacă era lărgit ai toate șansele să devi mama, asa ca spor la schimbat scutece, tu ai ales asta, acum suporta consecințele, de aia perservativele sunt pe mărimi, iar dacă nu l-ai folosit cum trebuie vine copilul happy?

| samuraibrazilian69 a răspuns (pentru careestefazafrate):

Raspunde la intrebare castratule, nu te-a intrebat nimeni ce cod de etica aia

| elenaa17 explică (pentru careestefazafrate):

Nu sunt fata usuratica dacă fac sex cu iubitul meu și nu v am pus eu sa îmi faceți "predica" am pus întrebarea pentru persoanele care au fost dornice sa îmi raspunda sa va fie rusine

| Marius22222222222 a răspuns (pentru elenaa17):

Lasă că aici toți sunt experti

| Karina17K a răspuns:

Dacă era lărguț nu trebuia sa-l puna. E bina sa incerce diferite marimi de prezervative si sa-l aleaga pe cel care stă fix. Poti incerca pastila contraceptiva ca sa nu ai surprize si sa fii linistita. E ok sa sangerezi, doar 50% dintre femei sangereaza prima data, dar te intreb: Ai avut parte de preludiu de ai sangerat si a doua oara?

| elenaa17 explică (pentru Karina17K):

Prezervativul nu a fost larg când făceam sex am vrut sa schimbam poziția și când sa o bage ii murise și atunci era foarte puțin larg dar sa șters și a schimbat prezervativul dar nu și a dat drumul deloc când am făcut o în seara aceea și nu a durat foarte mult maxim 5 sau 10 minute pentru ca aveam dureri mari

| darrio2007 a răspuns (pentru elenaa17):

Daca aveai dureri mari inseamna ca a cam dat tare in tine si fara preludiu.