Daca iti faci nervi incercand sa vorbesti cu ele, mai bine renunta.
E cam asa cum a spus vodami92 mai sus... Si ele, si noi aspiram la niste idealuri pe care nu prea avem cum sa le atingem.
De asta cumva suntem respingatori cu tot ceea ce e sub acel ideal.
Deci cumva, perfectiunea ar fi ca persoana pe care o consideram noi ideala, sa ne considere si ea pe noi ca fiind ideali.
Daca le dai mesaj direct, iar ele raspund aiurea, e semn ca nu prezinti interes pentru ele. Si cumva, e si semn ca esti disperat...
Eu de exemplu de ceva ani, nu dau fetelor necunoscute mesaj direct.
Le mai raspund in maniera proprie (de obicei cu cate o remarca, cu cate o glumita) pe la storry, daca-mi raspund inapoi bine, daca nu tot bine Daca-mi raspund, poate mai schimbam cateva mesaje, poate o sa-i mai raspund si la urmatorul storry, si de acolo cine stie, poate o si invit undeva Poate. Daca nu-mi raspunde, probabil o sa uit si ii mai raspund la storry si alta data Daca nici atunci nu raspunde, ii ascund storry-urile si postarile Si aia e
Insa, chiar si asa, daca-ti raspunde, daca iesi cu ea, nu e garantat ca o sa se infiripe ceva Cam asta trebuie sa tii minte
Deci cumva, nu mai pune presiune inutila pe tine incercand sa-ti faci o relatie.
Da-le mesaje pur si simplu asa, sa te simti tu bine, sa razi cu ele, sa glumesti cu ele Sa faci misto de ele (Intr-un mod frumos desigur) Si lasa relatia sa vina de la sine, daca e sa vina
Lasă-te dacă ele nu sunt interesate, pierzi timpul de pomană. Cu siguranță vei găsi fata "perfectă"
Inseamna ca nu esti deloc interesant si cine stie ce prostii le aberezi de te jignesc toate, nu-i nimeni nebun sa te jigneasca daca porti o conversatie civilizata sau doar intrebi ce fac.
Trebuie să fie un motiv pentru care te jignesc, oare tu ai avut un comportament e exemplar?
Ultimul răspuns ți l-ai oferit singur, my dear human. Ai mare dreptate, disperând nu rezolvi nimic. Cred că tiparul disperaților nu place nici de partea sexului masculin, nici de partea sexului feminin. Acum și aici e o poliloghie întreagă, dacă iar nu bagi omul în seamă și nu încălzești conversația, iar nu va fi nimic și atunci nu va mai fi nici măcar o conversație dar mai ales o relație. Uuu! îmi place analiza asta, unde să te oprești cu conversația și până unde să o duci ca tu să rămâi în mintea cuiva, dar să nu cazi în disperare. M-ai pus pe gânduri.
Cât revenind la prima ta problemă, cred că deși poate ești bărbat și înjuri, dar evident că dacă totuși tu le-ai vorbit frumos tipelor și zici că ele au limbajul ăla, clar alea (și nu mi-am permis decât rare ori să spun despre un om că ar fi la un alt nivel mai scăzut decât al altuia, dar din ce-mi descrii tu mai sus, mă înfioară ca și persoană a sexului feminin care mă irită și numai cuvântul fă sau vacă dar mai ales expresii masculine ieșite din gura unei femei) am impresia că ai contactat persoanele greșite sau de contactat na, nu le-ai contactat greșit pentru că nu aveai de unde să știi ce zace în ele sau cine sunt, evident paână nu au deschis gura, dar cred că ai găsit persoanele greșite și cu un nivel redus de educație și cultură, ca tu să suferi după ele.
Mai pe scurt, dacă tipele alea arătau 90-60-90 (cum poate și arătau de altfel) și vorbeau sau îți explicau frumos că ele nu sunt interesate, cred că merita să-ți pui un semn de întrebare și să crezi că ai fi un stalker sau un ciudat, dar altfel nu.
Să-ți spun eu să nu suferi, nu cred că asta este soluția, dar clar soluția este ca să știi dacă persoanele pe care le abordezi chiar merită sau nu ori dacă pentru ele chiar merită să suferi sau nu. Dar sper că totuși nici nu vei judeca pe cineva care crezi că este la un nivel mai scăzut decât al tău, până la urmă ce vină au ele că s-au născut așa sau că nu au avut o familie care să le ofere protecție, respect și un limbaj mai bun?!
Cât legat de să-ți spun să ai răbdare că ce e al tă va veni, cred că am tot dat răspunsuri pe TPU de genul, și eu chiar cred până la un punct în ideea asta, dacă nu personal, măcar pentru restul, ba chiar cred în God și în destin, dar în prezent mă confrunt cu proprii demoni, în care îmi pun propriile întrebări legate fix de întrebarea asta, așa încât mă voi opri aici cu ajutorul și sfaturile, deoarece nu aș fi un bun coleg de oferit sfaturi pe direcția aceasta în momentul de față.
Pai cam toate fetele sau femeile cauta printul din poveste! asa cum de altfel si baietii sau barbatii cauta printesa din poveste! din pacate nu exista asa ceva!
Am patit si eu odata asa intr-un grup de persoane de varsta mea la o meditatie de romana, o tigancusa a adus vorba din nimic ca nu s-ar uita la unul batran ca mine cu ceva injuraturi printre dinti sa nu auda profesorul, cv de genul, m-am simtit destul de naspa si umilit insa i-am replicat ca nici platit n-as pune bunatate de scula pe ea, imi dau seama ca nu e ceva placut prin ce treci, putea fi si mai rau de pilda asta de te-a facut handicapat putea juca un rol fals si sa te prinda intr-o capcana sa termini batut de prietenul ei ( am mai auzit cazuri de genul ), ce poti sa faci in cazul asta intreaba psihologul site-ului TPU Violeta ea stie perfect
Buna seara. Nu stiu exact ce ma intrebi dar stiu cum e cu femeile. Si eu sunt patit. Din punctul meu de vedere femeile nu ne merita. Nu inteleg nici eu ce e cu emanciparea asta pe dansele mai ales cand stau de vorba cu un baiat gingas. Eu zic sa nu pui la suflet comportamentul danselor rudimentar. Parerea mea este ca nu au discernamant. Nu pot mai mult. Vorba aia, pe femeie poate sa o loveasca iubirea, daca sa uita in partea gresita, nu o vede.