| mankovskis a întrebat:

Buna seara, mi am inceput viața sexuala acum mai mult timp si am avut peste 20 de contacte sexuale, deci nu e posibil ca himenul sa rămână intact.Cu toate astea,am observat in zona genitala o pielita, situată aproape de intrarea in vagin.Nu inteleg de ce, îmi puteti spune ce poate fi?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt consemnate destul de multe cazuri in care din cauza elasticitatii foarte mari a pielitei/himenului acesta a ramas intreg/intact pana in momentul nasterii copilului cand pielita se rupe din cauza dilatarii extreme a vaginului provocate de catre capul copilului care avanseaza prin vagin spre iesire. In concluzie explicatia este foarte simpla, si se refera la existenta unui himen extrem de elastic care probabil a fost prevazut inca din nastere cu o perforatie putin mai larga ceea ce permite trecerea penisului prin himen fara probleme. Multa sanatate!

| mankovskis explică (pentru corbulalbrosu):

Dar nu pare sa fie la intrarea in vagin, vaginul n are nicio pielita. Aproape de zona perineala se afla

| dragodana a răspuns:

Salut! Din cate stiu eu himenul este in interior. Daca se rupe nu atarna, se resoarbe.