| Melonnn a întrebat:

Mult timp mi-a placut (si imi place de un tip), pana azi nu am vb niciodata. Doar ne-am privit.laughing
Azi intr-un moment de nebunie curata, a coborat din autobuz la aceiasi statie cu mine si am profitat sa ii cer nr de telefon. eram si super nearanjata, aratam destul de rau.
Mi l-a dat, parea incantat..insa nu stiu cum se face am pierdut numarul. Am si vb putin, se vede ca e foarte timid. A ramas sa-l sun dar eu ampierdut numarul. I-am dat telefonul meu sa scrie, dupa care am dat apelare si nu s-a salvat...crying((

E posibil sa-l vad si maine insa nu e sigur...
Nu mai am curaj sa il cer iar. nu stiu ce sa fac.
ce ati face in situatia mea?
Am 17 ani si el e de varsta apropiata.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

A ramas ca il suni.
Ai pierdut numarul.

Data viitoare cand il vezi, spune-i ca se pare ca numarul s-a salvat prost, pentru ca raspundea o cucuoana.

Cine era? Si il iei la rost...

El se va apara, si o sa iti dea iarasi numarul. Il rogi sa sune el de acum incolo. Ca sa nu mai ai surprize happy

Nu o sa pari stresata. O sa pari preocupata. Si asta arata bine in fata oricui.

| Melonnn explică (pentru cristimihailov):

Deciii, a mers. A spus ca ii pare rau..si a spus sa il dau pe al meu. Sper sa ma suneeee.
Multumescmult.
P.s: azi eram aranjata!laughing

18 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Of prietena draga, o sa-ti zic povestea mea trista, sper ca sa tragi invataturile din ea si sa reusesti unde eu am esuat.

In clasele 5-8, am stat pe randul de la geam, in banca numarul 3, iar in fata mea, statea o fata. O chema Diana L., invata foarte bine, pentru multi era doar o tocilara, dar eu vedeam ceva cu adevarat special in ea. Imi placea, mult, dar niciodata nu i-am zis, credeam ca nu ma place. Ne intelegeam bine, involuntar ma impingea sa citesc mai mult, sa invat mai mult. Am incercat sa ii arat ca imi place, dar... nu am avut succes, asa ca nu am mai continuat, i-am fost doar coleg de clasa si cand avea nevoie prieten. Cand erau "petreceri" in clasa, de sfarsit de an, incercam sa fur un dans, dar niciodata nu vedea soarele pe strada mea.
La sfarsitul clasei a 8 a, cand urma sa ne luam ramas bun, am incercat sa ii zis verde-n fata, dar a chemat-o o prietena si discutia s-a terminat atunci si acolo, ramanand sa revina imediat.
Dar nu a fost asa, a plecat si nu am mai vazut-o.
Am intalnit-o anul urmator, si nu am mai asteptat sa o fure o prietena, o cunostiinta, nimeni, i-am zis ca mi-a placut. Mi-a picat cerul in cap am auzit ca si ei ii placea de mine, dar nu a stiut cum sa imi zica. Ca si mine, a lasat si ea indicii, dar eu eram o litera, iar ea o cifra.

Daca i-ai putut cere numarul prima data, de ce nu ai putea si a doua oara.
Daca il placi, de ce nu faci ceva in privinta asta, regretul doare cel mai tare. Nu astepta aiurea, cand il vezi data viitoare, cere-i numarul si ai grija sa nu-l pierzi si de data asta.

| Melonnn explică (pentru Klepto):

Frumoasa poveste!
Mai sunteti impreuna?

Mereu se uita la mine cu o tristete si uneori resufland asa...parca voia sa imi spuna ceva..simt asta.
Si nu am mai rezistat. eram nearanjata, crede-ma!
Pur si simplu, m-am dus la el.l-am tras de maneca si i-am spus sa imi scrie numarul lui. Mi-a spus cum il cheama, dupa ammai vorbit...lucruri gen daca sta in zona...i--am spus ca fratele meu il cunoaste putin.a zambit in sfarsit. nu l-am vazut niciodata zambind!
Imi place si punct!

| Melonnn explică (pentru Klepto):

I-am mai spus ca stiu ca par nebuna, a spus ca nu, razand.
Imi place asa mult zambetul lui.
Acum ma gandesc ca eram foarte nearanjata.
Sper sa-l vad maineeeeeesad

| Abcd1234ef56 a răspuns (pentru Klepto):

Super povestioara, mi-a placut! Esti un mare norocos! Nu stiu daca mai esti impreuna cu respectiva fata, dar ai reusit ceva incredibil.
Se intampla de multe ori in viata sa admiri o persoana care, considerand-o superioara, nu ai curajul sa-i spui, iar de fiecare data cand o vezi, o apreciezi din ce in ce mai mult, te indragostesti din ce in ce mai tare si suferi pana ajungi s-o visezi ani de zile!
Viata iti da si a doua sansa; trebuie sa stii s-o fructifici!
Sa fii iubit!

| Abcd1234ef56 a răspuns (pentru Melonnn):

Putine fete sunt a tine!
Te felicit, sincer! De obicei, noi baietii din acest motiv ne aranjam, ne mentinem frumusei, zambim frumos; pentru fete! Asteptam sa pice din cer o fata frumoasa, desteapta sa ne ceara numarul de telefon, sa ne spuna lucruri frumoase... numai ca... nu toata lumea e asa norocoasa cum este VIITORUL TAU IUBIT!
Sa-ti indeplineasca toate visele acest baiat, ca doar meriti!

| Melonnn explică (pentru Abcd1234ef56):

Bunaaa!:*
Multumesc, mult. si tu sigur esti o persoana minunata.
Am obiceiul sa ma aranjez dar ieri nu s-a intamplat.laughing
M-a vazut si mai urata si mai frumoasa.

Abia asteptsa-l mai vadhappy

| Criss003 a răspuns:

Draguta povestealaughing si mie mi s-a intamplat anul trecut cand am scapat de la scoala, eram cu o prietena, ma duceam spre casa si din directia opusa veneau 4 baieti. Au trecut pe langa noi pe trecerea de pietoni iar unul dintre ei s-a intors si a venit la mine, m-a luat de mana si mi-a cerut numarul.laughing Eu eram...nu mai stiu, eram super uimita, socata si i-am zis nu laughing m-a intrebat de ce, nu am zis nimiclaughing si el mi-a dat un pupic pe frunte si mi-a zis:"hai micuto."
Prietena mea mi-a zis sa nu fiu rea si am plecatlaughing iar a2a zi m-a asteptat la liceu cu un trandafir. L-am vazut dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ma asteapta pe mine, am trecut pe langa el si a venit dupa mine si mi-a zis "heiii, pe tine te asteptam" mi-a dat trandafirul si un pupic pe obraz si m-a condus pana la coltul blocului. Si vazand ce gest a facut, i-am dat numarul. Si de abia dupa cateva luni dupa ce ne ne-am cunoscut mai bine, am devenit iubiti.

| CristianPreda a răspuns:

Daca ai zis ca e timid, nu sunt sigur daca o sa te sune sau daca o sa iti scrie vreun mesaj. Mai bine i-ai cere numarul iar.winking

| neutrino a răspuns:

Se intampla ca in viata sa avem si ghinion. Atunci cand va veti intalni iarasi din intamplare, mergi la al si spune-i adevarul.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o chestie haioasa. Data viitoare cand il vezi, spune-i ce s-a intamplat. Se va amuza, iar daca e interesat te va suna. Nu-i cere numarul. Lasa-l pe el sa te sune, daca isi doreste asta.

Asa vei vedea daca e interesat, ori ba. Tu ai facut deja un pas. E timpul ca si el sa faca unul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il vei vedea cu siguranta te va vedea si el poate va veni la tine. Dar banuiesc ca daca i-ai pierdut numarul e poate sa se gandeasca ca nu te intereseaza si asta e, nu il mai intereeaza nici pe el.
Hey, daca i-ai pierdut numarul este un semn.

| Melonnn explică (pentru anonim_4396):

Ce semn? :O

| anonim_4396 a răspuns (pentru Melonnn):

Mno si tu acuma... pozitiv sau negativ, depinde.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Daca ati vorbit pana acum la telefon tipul sigur ti-a salvat numarul.
Daca vede ca nu-l mai suni cu siguranta te va suna el.Ai sa vezi.
Daca nu ati vorbit pana acum la telefon, te duci si il mai ceri inca o data.N-are nimic.Se mai intampla.
Dar lucrul asta trebuia sa il faca el cu toate ca e timid.

| Melonnn explică (pentru MandrilaVasileRadu):

Mersi mult. cred ca il vad maine in autobuz. nu vreau sa par stresanta, intelegi?
Dar imi placedemult timp si m-am plictisit. am coborat din autobuz amandoi, era in fata mea. am luat-o la fuga si l-am tras de maneca.laughing)
Parea incantat.