| NuamnumesuntANM a întrebat:

Nuss ce am de fiecare data cand vb cu fata de care sunt indragostit nu mai pot face nimic ma rusinez si zambesc ca prostu a da si ma balbailaughing.Dar cand vb cu alte fete nu am treaba le iau in brate le puplove struckle ating.dar cu aceasta fata nu pot face nimic pur si simplu imi pica fata(sa zic asahappywinking
Daca puteti sa imi dati niste sfaturi ar fi super.

MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| 000Diddy000 a răspuns:

E normal, incearca sa-i zici ceea ce simti, nu te mai ascunde, nu mai fi timid, zi-i adevarul, zi-i ca o placi si atunci totul va fi mai bine, dar nu prin mesaje, mess chestii din astea ca ar putea intelege ceva gresit ca pentru tine e doar un joc sau chestii din astea; sfatul meu: mai bine zi-i inainte sa fie ra tarziu, nu se poate intampla nimic rau, doar afli daca ea iti impartaseste sentimentele sau nu, oate iesi o relatie frumoasa din astabig grin

3 răspunsuri:
| NuamnumesuntANM explică:

Merci de sfat:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa patesc majoritatea. Da-o si tu pe gluma vis-a-vis de treaba asta, transform-o in avantaj.

| adelaadelaadela a răspuns:

Pai asa sunt baietii. nu au probleme cand vorbesc cu fete oarecare... dar can e voarba de o fata pe care o placi cu adevarat, e si normal sa nu iti gasesti cuvintele.nu ai ce ii face