| ravendem a întrebat:

Buna seara, o parere.

Am avut certuri dese cu prietena din cauza unor like-uri pe Facebook ce le da la niste baieti care i-au placut în trecut ori avut relatii de o noapte gen dar asta inainte sa ma cunoască.

Am sters-o de pe Facebook din această cauza... ne-am împăcat acum ne intelegem ok... dar nu mai dorește să fim prieteni pe Facebook si acum nu mai da like-uri, da inimioare la acei domni sa zic asa.

Ce sa inteleg din asta?
O face dinadins doar ca sa ma faca gelos?
O face pentru ca mai are atracție pentru acei bărbați?
Sau poate sunt eu problema si sunt gelos pe niste amarate de inimioare.

Ea mi-a spus că nu vrea sa se certe pentru niste inimioare pe Facebook. Dar cumva nu mai imi accepta cererea de prietenie ( spune ea ca nu trăim in lumea virtuala) si continua continuă să dea like-uri la acele persoane.

Oare eu desfic firul in 4 degeaba?

Oare ar trebui sa o las...si sa-mi vad de treaba mea?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Incercati sa cadeti de acord asupra a ceea ce vreti unul de la celalalt si sa puneti conditii, numai in situatia in care sunteti amandoi de acord sa le respectati.
Adica, fara fosti iubiti sau iubite, pe FB!
Fara like-uri la alti barbati (in cazul ei) si fete (in cazul tau).
Daca vreti o relatie serioasa si cinstita, atunci jucati serios si cinstit amandoi.

Din punctul meu de vedere, daca fata asta nu poate si nu doreste sa renunte la barbatii din FB-ul ei, cu care se intretine virtual, cred ca nu are sentimente puternice pentru tine si ca atare, consider ca pierzi timpul cu ea, nemeritandu-te!

11 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sti care este parerea mea sincera si de femeie?
Ea nu iti mai accepta cererea de prietenie ca sa nu vezi tu ca ea mai da inca like.Nu ar fi o problema asa mare niste like-uri daca nu s-ar ajunge de la ele la mai mult.Aia sunt niste fosti iubiti ce vad ca ea da niste inimioare deci oarecum le face loc sa intre in discutie cu ea. Daca mai sunt oameni in ziua de azi ce nu inteleg ca de la un simplu like pe Facebook se poate ajunge in pat inseamna ca traiesc in bazme si sunt prea creduli.In secolul asta cam asa se formeaza relatiile si aventurile.
Ia renuntati amandoi la Facebook pentru bunastarea relatiei, daca tot zice ca nu traiti virtual.Vezi vrea...iti zic eu nu...

| MihaiNicu23 a răspuns:

Trebuie sa pui piciorul in prag si sa ii zici ca nu vrei ca fostii sa se amestece intre voi sau sa ii aveti pe Facebook.

| Emma30555 a răspuns:

Desi e ceva ce pare inofensiv acest Facebook sa stii ca iti dau dreptate tie. Eu nu as da inimioare unor barbati, mai ales fosti iubiti.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Bine face! Eu am impresia ca vrea ca tu sa folosesti corect exprimarea in Limba Romana.

| ravendem explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Este autocorectul site-ului

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru ravendem):

Chiar ca nu te pot crede!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cam imatur si gelos, vrea doar sa te testeze sa vada daca te enervezi, si certi cu ea. A reusit? vad ca da.
Se poate chiar sa te insele sau se gândeste nu ai de unde sã sti, oferã-i putin spatiu. Dacã incerci sa o bati la cap si mai mult, o sa plece definitiv, oferã-i doar atentia sexuala o datã pe saptãmânã si nu mai vorbi asa des cu ea. Pana atunci umbla si dupã altele, ca daca ramai cu ea in maxim 2-4 saptãmâni si continuati asa o sa te lase.

| ShamelessQboy a răspuns:

Gelozia este o boala psihică, eu cred ca ar trebui să te vindeci de gelozie si sa nu mai fii asa absurd! Sincer, ma mir cum de nu te-a parasit până acum!

| Ch0co a răspuns:

Sunt doar niste inimioare pana la urma. Si sunt destul de sigur ca si tu dai like la fete, asa cum ea da la baieti. Faptul ca nu mai vrea sa te accepte pe Facebook poate fi din vina ta, fiind destul de gelos. Poate crede ca este mai bine sa nu mai vorbiti pe Facebook, ca sa nu mai fie certuri.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Ch0co):

Si daca sunt doar niste inimioare ce? Tocmai pentru ca sunt doar niste amarate de inimioare, ar putea sa nu le mai trimita. Tu n-ai face acelasi lucru pentru persoana iubita, sa renunti la ceva ce nu are niciun impact asupra propriei existente, dar despre care stii ca nu mai deranjeaza pe persoana draga?