Scoate-ti in evidenta partile forte ale corpului tau. Daca ai picioare frumoasa, poarta pantaloni scurti, daca ai o talie frumoasa, poarta bluze cu buricul gol.Totusi, poarta doar ceea ce e comfortabil pentru tine.
Daca ai ochi frumosi, poarta putin rimel, tus de ochi si fard de pleoape. Poti purta si un ruj care ti se potriveste.
Tocurile cu siguranta ii vor atrage atentia.Totusi, fii sigura ca poti merge in ele.
Ai incredere in tine.Baietii nu sunt atrasi de obicei de fetele care nu se plac pe ele insesi.
Nu il minti. Onestitatea este cheia oricarei relatii.
Intotdeauna ai grija sa mirosi bine.Nu exagera totusi.
Afla-i interesele. Daca ii place fotbalul, urmareste si tu un meci, doua.Cine stie, s-ar putea chiar sa iti placa.Nu pretinde totusi ca iti place ceva ce urasti de fapt, doar din cauza unui baiat.
Incearca sa te imprietenesti cu prietenii lui.Incearca sa fii cool nu doar fata de el, ci si fata de prietenii lui.
Om nehotarat, imatur, nu stie ce vrea de fapt, eu nu mi-as face planuri cu un asemenea om
Cred că nici el, nici tu nu știți exact ce vreți. Un lucru e sigur: lipsește „scânteia". În astfel de cazuri, orice-ai face, tot nu e bine până la urmă.
Probleme pot fi multe si nu poti sa-l fortezi, poti ajunge sa te injosesti si degeaba, el sa nu simta nimic pentru tine, si e vrajeala cu faza ca tine la mine ii e drag de mine dar nu e indragostit. poate nu esti ce vrea si nu vrea sa stea singur pana isi gaseste altceva sau poate vrea doar sex. fi tu insuti si daca nu reuseste sa te iubeasca mergi mai departe
A face pe cineva sa se indragosteasca maxim nu exista, sau ca dragostea vine la sine sau ca el nu va putea sa te iubeasca asa cum vrei tu. Iubirea nu este mobila s-o schimbi asa cum vrei, ea sau este sau nu este benevol. Vei incerca sa-l faci sa te iubeasca la maxim: il vei saruta peste fiecare 5 minute, ii vei face masaj de doua ori pe zi, ii vei permite sa te pipaie mereu, veti face dragoste 3 ori pe zi, vei face mancare, vei face curat, toate aceste lucruri vor fi la inceput bine primite, dar nu vor rezista mult pentru ca ele sunt obligate de a le respecta ca sa fiti impreuna. Atunci cand un baiat iubeste din inima fara ca sa fie influentat de cineva, atunci fata poate sa faca jumatate din cele enumerate anterior, caci va fi convinsa ca el o face singur, dar atunci cand obligi atunci nu e dragoste, ci deprindere si ura si cearta.
Parerea mea e ca el nu te iubeste cu adevarat, nu inteleg cum e asta : fa-ma sa ma indragostesc de tine! Daca te-ar iubi cu adevarat nu ar fi pus capat realitie si nu ti-ar fi spus treaba asta (parerea mea). Nu poti alege pe cine sa iubesti, adica "tin la tine asa ca vreau sa ma indragostesc de tine, deci fa-ma!". Asta nu-i ok, eu cred ca nu ar trebui sa continui cu baiatul asta pentru nici el nu stie ce simte si ce vrea.
HappynewCenusa întreabă: