Organizezi o cabană? Faceți curat sau cum?
În legătura cu fetele care nu vor să doarmă cu băieții. Eu sincer dacă beau și prind o fată în camera (pat), cu mine, nu mai scapă de mine...
Ce legatura are cabana cu curatenia? eu daca organizez o cabana ma duc si fac praf tot acolo nicidecum curatenie.
cu a doua parte, imi place cum gandesti
Nu stiu, depinde si de fete aici, si de baieti.
Daca ar trebui sa dorm in camera cu cineva obsedat/enervant/stresant indragostit de mine atunci logic ca nu.
Dar daca ar fi printe baieti ok, respectuosi si/sau cel pe care il plac atunci nu as refuza.
Dar mai sunt si alte probleme. Daca se trezeste un baiat in mijlocul noptii sau mai devreme, si aude sforaitul fetelor sau cum dorm cu gura deschisa si in tot felul de pozitii amuzante iar apoi sa vorbeasca despre asta e destul de rusinos.
Sa fiu sincer eu cred ca in sinea lor asta si isi doresc nebunele
Nu cred ca-s reticente. Si eu cand eram prin facultate dormeam la gramada, cu inca nspe insi in camera. Pe mine nu ma incanta ideea, fiindca erau cam galagiosi si nu puteam sa dorm.
Serios? tu mergi la cabana sa dormi?
Prea multa tensiune sexuala, fapt ce creeaza discomfort. Majoritatea persoanelor de sex feminin incearca sa mentina o imagine inocenta, evitand discutiile cu topic sexual, insa cam asta ar fi cauza principala. Daca toti erati copii prepubescenti nu era nici o problema, ca nu exista acea tensiune.
Eu am dormit cu 2 fete si 2 baieti in camera, a fost chiar amuzant, am facut glume si nu am dormit toata noaptea! Cred ca majoritatea cind se gandesc la asta automat se gandesc la sex, eu nu stiu, e intr.adevar prea multa tensiune, vine de acasa cred.
verginicavacagrasa, a trecut mult timp de cand nu te-am mai vazut pe-aici...
Am fost suspendat
si eu sunt, si eu...
Pai au zis si ele asa, sa para mai decente poate sau chiar se gandeau la altele
De ce vreti sa pareti ceea ce nu sinteti?
Hoo ma, ca nu e chiar asa, nici eu nu as dormii, pentru ca cand dormi cu un baiat poate baiatu' se excita, etc... in fine, depinde...
De ce generalizezi?
ioanavatlav întreabă:
lonelyheart întreabă: