Doamne Ajuta sa nu rămân, pai așteptăm sa vina ciclul! Mulțumesc, m-am mai liniștit
Cum consideri Roxana(cred).
????
Mi-ai răspuns că aștepți să vină ciclul(deduc că ai decis să...), de asta ți-am răspuns așa mai sec , cu sensul că e alegerea ta dintre a aștepta ziua menstruației și a te asigura printr-un test de sarcină(cel mai sigur) că nu ești gravidă.
No, acum ai înțeles? .
Da, da am înțeles. O sa fie o reușită dubla! Ciclul va veni, iar testul negativ!?
Da.Sper că te-ai liniștit și ești ok.O seară relaxantă să ai.
Sunt așa și așa. Mulțumesc, de asemenea!
Orice fata/femeie emancipata, scolita, educata ar trebui sa fie si corect si bine INFORMATA, pentrua sti ca acea pastila nenorocita NU se foloseste dupa cum o duce capul PROST fiindca provoaca de regula dereglari hormonale de lunga durata in organismul ei. In cazul in care are ciclu menstrual de tipul NEREGULAT si din acest motiv NU are cum si de unde sa stie daca in acel moment este in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, ar trebui sa fie totusi catusi de cat corect informata si documentat pentru a sti ca intr-o astfel de situatie PRIMA DATA isi cumpara un TEST DE FERTILITATE si OVULATIE cu ajutorul caruia determina/stabileste cu o precizie de peste 97-98% cu ajutorul rezultatului obtinut daca in acel moment este FERTILA in cazul unui rezultat POZITIV sau daca este INFERTILA in cazul in care rezultatul testului de fertilitate si ovulatie este NEGATIV.
In functie de rezultatul obtinut femeia stie precis daca exista posibilitatea sa ramana insarcinata sau NU.
Fiindca NU ai precizat in ce moment al ciclului menstrual ai fost in momentul in care a vaut loc actul sexual aminti, NU se poate spune si nici aprecia daca ai folosit pastila contraceptiva fiindca era NECESAR, sau ai folosit-o INUTIL, FARA ROST si IRESPONSABIL.
Multa sanatate! (fiindca vei avea nevoie de asa ceva in viitor... garantat)
Acum 28 minute | CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Roxanaelena1922):
''... dar daca te ai grabit sa iei pastila, maine poti face test si il mai poti repeta pe 9 ianuarie''
Acest raspuns este 100% eronat, de-a dreptul imbecil. Il urmezi doar in cazul in care ai bani de aruncat direct in tomberonul cu gunoi.
Pai și eu ce trebuie sa fac acum? Sunt speriata iar
Ti-am EXPLICAT ca este FOARTE POSIBIL ca pastila sa o fi folosit INUTIL, IRATIONAL, ca ai dat dovada de cea mai crasa posibila IRESPONSABILITATE prin modul in care ai procedat. De ani de zile EXPLIC PE INTELESUL chiar si al copiilor CUM SE PROCEDEAZA CORECT in astfel de situatii.
Citeste urmatorul raspuns transmis de o fata care a procedat la fel de iresponsabil fiindca si ei i-a lipsit informatia CORECTA :
https://www.tpu.ro/......ca-mai-am/
Daca citesc prin intrebarile tale, gasesc 32323 de dati in care ai luat piula de a doua zi.
21 de ani si nu ai macar curiozitatea sa citesti despre o pastila pe care o iei. O pastila despre care mai mult ca sigur ti-a zis farmacista cate ceva, inclusiv faptul ca e foarte periculoasa.
Dar stai linistita, continua sa le iei ca pe bomboane si cu putin noroc de la bunul Dumnezeu la care te rogi atât, n-o să mai faci copii niciodată. Daca ma gandesc bine, sunt destul de sigur ca poti sa faci sex neprotejat de acum inainte.
Mi se pare totusi ireal cu cata lejeritate scrii "contact sexual neprotejat cu finalizare in mine". Ti-a spus cineva ca asa se fac copiii? N-ai inteles. Ti-a spus cineva ca asta faci DOAR cand vrei sa faci copii?
Daca as fi in locul tau, n-as fi pentru mult timp.
Doamne altă fată, de ce i ei pastila de a doua zi? Tu macar te informezi inainte, sau i ei asa pastile de capul tau? Aceasta pastilă nu o pti lua oricînd, ea trebuie sa i ti fie recomandat a de medicul ginecolog după ce te consultă, am observat ca toate fetele după ce fac sex cu ejaculare in vagin gata i au pastila, daca face ti sex de ce nu va asumati responsabilitatea unei sarcini? De ce nu ai facut sex protejat? Acum o sa i ti dereglezi tot corpul din cauza pastilei de a doua zi o prostie ai facut. Ce varsta ai?
Eu nu v am jignit! O seara buna!
Am modificat, intr-adevar ai gresit ca ai luat acea pastilă.
Vreau sa evit o sarcina! O seara buna
Stiu ca asta vrei sa eviti, mult succes daca ai luat si pastila nu ai practic de ce sa te temi, nu se va forma nici o sarcină
Sper! Mulțumesc, mi ați mai ridicat moralul puțin
Ai facut si tu un test de sarcină? Ce varsta ai? Multumesc
Pai nu e cam devreme pentru un test? O sa fac mâine, atunci.
Am aproape 21 de ani
Este devreme, normal se face test la 21 de zile după contactul sexual, dar daca te ai grabit sa i ei pastila, maine poti face test si il mai poti repeta pe 9 ianuarie ca sa fi 100% sigură ca nu esti gravida, dar vezi pe viitor cand mai faci sex numai lua pastila, incearca cu prezervativ.
Va mulțumesc!
Multa sanatate.
Probabil ca vei avea dereglari ale menstruatiei o perioada lunga de timp de acum inainte. Exista acest risc
Faceti-o protejat pe viitor, de ce sa te risti inutil? Mai ales cu pastile de genul care sunt foarte toxice.
Îți mulțumesc, îți voi urma sfatul
Dec2 daca tot iti place sa o faci fara prezervativ de ce nu o faci cu finalizare la oral sau pe sâni, corp dar cel mai bine la oral